Největší pozitiva vidím v kolektivu, kde se mi pracuje velice dobře. Na kolektivu se tu velice dbá, např. formou různých popracovních akcí a snaží se vždy držet přátelská atmosféra. Další pozitivum je náplň práce, která je celkem různorodá, je se kam posouvat a něco se učit. Také je pro mě důležité, že to co společnost vytváří pro své klienty, dává smysl a můžu vidět výsledky.
Platové ohodnocení je dle mého názoru spíše pod průměr, nebo se blíží průměru.
Oceňuji možnost HO a přívětivost pracovní dobu přizpůsobit, pokud musím něco důležitého zařídit. Ráda pracuji v mém týmu, s mým nadřízeným jsem maximálně spokojena, neustále mě učí novým věcem. Benefity firmy a neformální akce jsou také super - víkendové výjezdy do přírody, vánoční večírek, letní grilovačka, multisport karta, popracovní piva...
Jediné, co bych vylepšila, je vyšší mzdové ocenění. A pracuji pouze v českém jazyce, ocenila bych více pracovat v angličtině.
MARKET VISION je společnost, je pro mě něco jako druhá rodina, zakládá si na utužování vztahů mezi zaměstnanci formou nejrůznějších večírků a akcí. Nabízí nejrůznější benefity například kávu na pracovišti, nebo home office.
- dlouhodobě konzistentní vedení s vizí
- zaměstnavatel, který dokáže své zaměstnance podržet, pokud potřebují
- možnosti práce z domova
- osobní rozvoj
- kolektiv, nepracovní aktivity
- dbá na výkonný současný hardware
- podporuje aktuální trendy a technologie