Benefity a při přesčasech velmi luxusní odměny navíc .Ale to je jediné co tam je super.Kdo chce pracovat navíc vždy má krásnou výplatu.Velky problém vstahy s kolegy a vedoucí směny.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Lepší přístup personalitů, lepší benefity a stravování. Když člověk něco chtěl po personálním oddělení byl to problém. když nic jiného tak se vždycky tvářili, jak je hrozně otravujeme.
Byl jsem v oddělení financí, ale moje práce byla v reportingu pbi:).
Opravdu štěstí na super manažery, který se ke mně chovali s respektem, ochotou pomoci, když mohli a i při odchodu se chovali velmi profesionálně a lidsky. S kolegy jsem vycházel dobře taky. Oddělení financí má dnes dobrou pověst ve firmě mi přišlo.
Přišlo mi, že v některých oddělení nebyla taková spokojenost třeba s jejich manažerem a jejich přístupem. Já neměl vyloženě negativní zkušenost s nikým.
- ještě nikdy jsem nezažil tak velký rozpor mezi skutečnosti a tím, jak se společnost prezentuje navenek
- korporátní manažeři čím dál častěji vedli firmu směrem, kdy stále více zaměstnanců (na všech pozicích od shora dolů) raději odešlo, protože takové odtržení od reality nedokázali tolerovat
- když mohou ušetřit pár korun denně a Vám tím citelně zhoršit pracovní prostředí či celkové pracovní podmínky, tak si buďte jisti, že to udělají
- nulový respekt i k těm nejchytřejším lidem co v té firmě mnohé dokázali
Jobs for people with no work experience
Teleflex je vhodný pro lidi bez zkušeností, protože kdokoliv zkušenější odejde za lepším a také tam už dnes nikdo normální moc dlouho nevydrží. Ty časy, kdy tam polovina THP kolegů byla 10 a více let jsou nenávratně pryč a velká fluktuace co byla dřív jen ve výrobě, je nyní i u zbytku pozic (kancl, laboratoř, sklad, údržba). Díky této neschopnosti udržet zkušené zaměstnance jsou tak nuceni vzít skoro každého. Nabrat zkušenosti a zdrhnout - když nějakým omylem nastoupí zkušený, tak obvykle skončí ve zkušebce. Kdo chce kam, pomozme mu tam.