Možnost společně tvořit a realizovat své nápady. Vedení je otevřené novým myšlenkám, pokud mají alespoň nějakou vidinu na přínos.
Cením si i atmosféry a pracovního kolektivu, který společně vytváříme
občas vázne tok informací, které dávají široký význam celé situaci a jednání firmy. Vnímám, že se to ale neustále zlepšuje.
Myslím, že mzdy by mohly být vyšší, na druhou stranu jsou i jiné hodnoty a jistoty, které jsou ve firmě stabilní. To u konkurence nemusí být
Skvělí kolektiv lidí na který se dá spolehnout a jsou podporou. Zajímavá práce jak na domácích projektech, tak aj na zahraničních.
Možnost komunikace s kolegy ze zahraničí nebo práce mimo ČR.
Možný karierní a osobní růst.
Zajímávej benefitní systém.
Komunikace manažeru se zaměstnanci a snaha zlepšovat jejich podmínky práce jako i samotný rozvoj zaměstnanců.
V případě komplikací se hledá řešení ve spokojenost všech dotčených stran.
Přátelsky a nápomocný HR
Zábavné společenské akce
Chybějící automat nebo system pro růst platu,
Absence parkovacích míst v okolí kanceláři,
Někdy šibeniční termíny pro dokončení projektu, co většinou je z důsledku požadavku ze strany zákazníka,
Absence přehledného a intuitivního systému pro nápovědy a důležité odkazy
Nejvíce jsem spokojená s osobním přístupem k zaměstnancům a podporou jejich rozvoje a přizpůsobení pracovní doby a pracovních podmínek konkrétnímu životní fázi (jako je mateřská dovolená). Ve firmě pracuji již nějakou dobu a líbí se mi, že mohu sledovat posun a rozvoj firmy a jejího vedení a být toho součástí. :-)
Nic, co bych považovala za podstatné. Vše s čím jsem nebyla v minulosti spokojená si své řešení našlo. Stačilo komunikovat, vždy jsem byla vyslyšena. :-)
Férové jednání ze strany zaměstnavatele při nenadálé události. Zlomil jsem si ruku, nemohl jsem pracovat na PC a efektivně vykonávat práci, nicméně v předávání know-how jsem nebyl nijak indisponován. Moje proaktivita byla zaměstnavatelem oceněna, samozřejmě dle možností. Důležité je, že vedoucí naslouchají a dokáží vést diskuzi, třebas i s negativním výsledkem pro zaměstnance, avšak s cílem dohody win-win.
Nespokojenosti? Opravdu maličkosti, které nemá smysl ani sdělovat. V porovnání s tím jak vypadaly pracovní procesy v 90 letech lze málo co vytýkat.
umožnění zahraniční stáže - výjezdu na projekt v rámci EDAG Group
flexibilita
otevřený, férový a vstřícný přístup
váží si dobře odvedené práce
skvělý kolektiv
variabilita benefitů
Dovedu si představit větší podporu v rámci learning & development, ale již nyní je vzdělávání podporováno.