Děkujeme za zpětnou vazbu. Jsme rádi, že benefity vnímáte pozitivně. Mrzí nás ale, že jste měl/a pocit neférového přístupu. Rádi tomu porozumíme konkrétněji a ověříme situaci v kontextu.
Pokud chcete, napište nám prosím na e-mail a probereme to přímo.
flexibilní pracovní doba
spoustu benefitů
Response from employer:
Děkujeme za zpětnou vazbu. Flexibilní pracovní dobu i benefity bereme jako důležitou součást pracovních podmínek, takže nás těší, že to tak vnímáte i vy.
Děkujeme.
Pracovní doba, BenefitPlus, Multisport karta (ale mohla by být alespoň částečně dotovaná), příjem asi také, super kolegové i nadřízení, SickDay
Plat by mohl být trochu lepší (lepší odměny/FIX), roční bonus (5%) by nemusel byl ze základu ale z průměrné mzdy
Response from employer:
Děkujeme za hodnocení. Pozitivní body nás těší. Připomínky k fixu/odměnám, dotaci MultiSport a výpočtu ročního bonusu bereme na vědomí a řešíme v rámci interních revizí.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
U této firmy si můžete vybrat jestli budete dělat jen do výše vašeho platu a povinností nebo se můžete rozhodnout učit se a posouvat se v před a potom i z řadového operátora se můžete stát členem vývoje, specialistou pro komunikaci, manažerem apod..Jako každá firma i MND má své nevýhody spojené s korporátem, ale když narazíte na dobrý kolektiv tak budete spokojení.
Response from employer:
Děkujeme za sdílení zkušenosti. Těší nás, že vnímáte možnosti rozvoje a kariérního posunu napříč firmou. Souhlasíme, že kolektiv dělá hodně. :)
pracovní doba, možnost HO i dlouhodobého v případě nemoci dětí, dárky k adventu a vánocům-vždy příjemné překvapení, benefit karta, příspěvek na penzijní poj..
v dnešní době bych čekala vyšší platy, nemít příspěvky od státu na bydlení tak bych s výplatou vyšla jen tak tak
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?