oceňuji benefity jako: sport karta, jídlo za 24,-, makro karta, darkové balení na Mikuláše, vitaminy zdarma, permice na fotbal a hokej
mínusy: plat okolo 30 000,- hrubého není dostačující
Viscofan je férový zaměstnavatel. Práce není nikterak těžká. Dobré finanční ohodnocení. Mnoho nadstandardních benefitů. Kdo přijde pracovat do Visfofanu určitě neprohloupí.
Plat je jeden z nejlepších v Budějicích. Jsou tam taky hodně dobré benefity, firma se o lidi zajímá. Práce je v pohodě, když se to člověk naučí, ale musí chtít je to jako se vším v živote. Na hlučné prostředí si člověk zvykne, hlavní je parta dobrých lidí.
Sice můžem chodit do kuřárny jak potřebujem, ale není uzavřená a teď v týhle zimě je to trochu nepříjemný
Výhodná pracovní doba, ze 14 dnů je 7 pracovních . Spolehlivé a férové jednání, již tam tedy nepracuji, protože v této firmě zakázali kouření a to je pro mne velký problém, Jinak ale firmu hodnotím jako velmi seriózní a především s velkou budoucností .
There are 16 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?