V Mölnlycke Health Care Klinipro s.r.o. jsem nejvíce spokojen s týmem, ve kterém pracuji – panuje zde přátelská atmosféra, vzájemný respekt a ochota si pomoci. Oceňuji také možnost samostatně si rozvrhnout práci tak, abych mohl efektivně plnit své pracovní povinnosti. Dobrou zkušenost mám i s kolegy z ostatních oddělení, se kterými je spolupráce na profesionální a vstřícné úrovni.
Co mi osobně vadí, je dlouhá doba realizace projektů, což často brzdí rozvoj a zvyšování efektivity. Také vnímám určitou neochotu některých kolegů zapojit se do nových projektů nebo přijmout nové výzvy, zejména v oblasti automatizace, která by mohla přinést výrazné zjednodušení a zefektivnění procesů.
Práce jako taková mě velmi naplňuje, líbí se mi, že každý den je úplně jiný. Vyhovují mi 7,5 hodinové směny a možnost pružné pracovní doby. Oceňuji čistotu pracovního prostředí a také nabízené benefity. Z práce v MHC cítím především jistotu a stabilitu.