Možnost rozvíjet se, když chci a nejsem líný.
Aramark používá kvalitní suroviny a české maso. To, že v některých kantýnách výsledek ne vždy vypadá na 100% je vždycky o lokálním týmu a je to něco, na čem se musí ještě hodně pracovat.
Každého pátého v měsíci mzda na účtu a vše, co slíbili. Kdo si chce vydělat víc, musí pro to něco udělat, ne jen nadávat.
Obecně jsou platy ve stravování pod českým průměrem, ale tady aspoň máte výhodu, že jste brzo doma a práce se dá skloubit s rodinou, spousta kantýn funguje jen od pondělí do pátku. Mohl by být kvalitnější tým oblastních ředitelů, kteří by měli být větší parťáci a víc mluvit s řadovými lidmi.
Nevím co bych mohl ocenit , svým způsobem vedení parazitovalo na
obyčejných zaměstnancích.
Alespoň na místech oblastních řiditelů měli být odborníci, většinou to byli kamarádi a nebo známí kamarádů a velcí žvanilové, kteří neměli o tvrdé dřině v gastronomii ani páru. Vadila mi také uniformita všeho co se na provozech dělo. Právě variabilita a soutěživost musí být zachována, jinak to spěje do průměrnosti, což je v gastronomii skoro to samé jako podprůměrnost. Další velký problém byl ten, že se vedení snažilo nabírat provozovny aby splnilo jakýsi plán, ekonomickou analízu
však prováděl znovu člověk který měl již předem nalinkováno kolik se musí vydělat aby se to rentovalo. Na obyčejné lidi se vůbec nekoukalo. Neměli plat, byli v neustálém stresu. Nerad na to vzpomínám.