Fér jednání od vedení
Fajn kolektiv
Možnost růstu
Pouze 20 dní dovolené
Freedom and independence
Mohu se rozhodovat samostatně, ale zároveň v souladu se strategií firmy. Mám důvěru vedení, že zvolím nejlepší možné řešení, ať už obchodního nebo procesního charakteru.
Opportunity to learn new things
Firma oceňuje aktivní lidi, kteří se rádi vzdělávají a nejsou jim věci lhostejné. Nové informace se získávají buď od zkušenějších kolegů nebo díky školením - interním nebo externím (zejména produktové školení)
Normální lidský přístup, což v dnešních dobách úplně normální není.
Málo benefitů - žádná ŘD navíc, sick day.
Meaningful work
Tradix UH a.s. je jedna z mála, která má OPRAVDU LIDSKÝ PŘÍSTUP K ZAMĚSTNANCŮM S FÉROVÝM JEDNÁNÍM, kdy pro majitele není člověk jen číslo dosaženého obratu a marže, ale opravdu člověk s obličejem. Co se řekne, to tady platí bez skrytých chytáků mezi slovíčky či řádky. Navíc je to firma v oboru napříč ČR finančně nejzdravější = garance jistoty a zázemí pro zaměstnance.
Informal work atmosphere
Majitelé + vedení firmy používají selský rozum, nikoliv jen nerelevantní excel tabulky s čísly.
Zaměstnavatel organizuje výborné akce pro zaměstnance a jejich rodiny.
Na všech rozumných požadavcích se dá vždy s nadřízeným domluvit.
Nadřízený si na nic nehraje a mluví na rovinu.
Nadřízený vždy vítá aktivitu a nápady každého zaměstnance.
Zaměstnavatel pomáhá i v soukromých záležitostech.
Pracovní tempo je vysoké, ale alespoň to v práci rychleji utíká.
jedna z nejlepších pracovních zkušenosti. férový přístup a jednání. Oceňuji především profesionální ale zároveň přátelskou atmosféru a hezké pracovní prostředí a zázemí.
firmu určitě doporučuji, kdo hledá stabilní a rozvíjející se firmu s jistotou do budoucna.
můžu zmínit jednu drobnost ke zlepšení, což je občas pomalejší interní komunikace mezi jednotlivými odděleními, která je ale ve větších firmách asi běžná.
Většinou nebyl problém se v práci domluvit v podstatě se vším. Férové jednání že strany zaměstnavatele i kolegů.
Občas vázla komunikace s nadřízeným, ale většinou se to vždy vyřešilo.
Security and stability
Jelikož jsem pracoval v této firmě skoro 10 let,mohu hodnotit jako prosperující společnost, která tu určitě ještě dlouho bude. Nikdy nebyly problémy s výplatou ani jinými benefity.
There are 9 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?