Přátelský kolektiv a férový management
Velká škála nabídky benefitů
Spolehlivá a stabilní firma
Prostor na vlastní iniciativu a možnost kariérního růstu
Je tu skvělý tým, výplata vždy včas, když je potřeba, je možnost home office, v práci se má člověk vždy na koho obrátit a jde dobře skloubit s osobním životem.
Občas je nutné něco řešit mimo pracovní dobu, ale s tím by měl člověk počítat, když jde pracovat do dopravy.
How would I fit in at EWALS CARGO CARE spol. s r.o.?
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Mám kolem sebe bezvadné kolegyně a prima vedení. Firma nám nabízí zajímavé benefity a nemá problém nám dát i benefity na víc. Jsem ve firmě moc spokojená.
V současné době nemám nic, s čím bych byla nespokojená.
Firma nabízí spoustu zajímavých benefitů jako například stravenky ve vysoké hodnotě, zkrácenou pracovní dobu a další.
Vždy se dá na všem domluvit, pokud z nějakého důvodu potřebuji odejít/přijít dříve, snaží se mi vyhovět. Samozřejmě toho člověk nesmí zneužívat.
Lépe rozdělení některých úkolů, kdy se občas stává, že jednu věc řeší více lidí.
Společnost ECC se stále rozvíjí, dává příležitost svým zaměstnancům vzdělávat se a růst, zkušenější kolegové předávají své znalosti nováčkům. Management je přístupný diskusi a podnětům ke změnám, které mají pro společnost přínos. Práce ve společnosti je pestrá a i na stejné pozici je možno získat mnoho zkušeností, neboť se změnou zákazníka přichází i jiné požadavky, způsob spolupráce a tím i pestrost pracovní náplně.
Péče o zaměstnance mimo pracovní rovinu. Vše se samozřejmě odvíjí od finančních možností, ale momentálně se společnosti vede dobře, tak je ideální čas se nad tím zamyslet.