Ačkoliv jsem přicházel z vyšší pozice, práce v této společnosti mě zaujala a už od prvního setkání s HR jsem měl dojem, že to bude stát za to. A za celou dobu se můj názor nezměnil. Přístup firmy i svého týmu vnímám jako naprosto férový a maximálně vstřícný. Skvěle se zde dá skloubit osobní i pracovní život, jelikož firma poskytuje dostatek flexibility, která jde ruku v ruce s projevenou důvěrou. A to je něco, co se dnes příliš nevidí a čeho si velmi vážím.
Nenapadá mě nic zásadního, tak uvedu jen to, že bych ocenil kanceláře blíže centru.
Jobs fit for working parents
Práce umožňuje velkou flexibilitu a práci z domova, tím pádem pro rodiče s dětmi dává dostatek prostoru organizovat si život i podle dětí a ne děti dle práce.
Benefit Plus je pro mě firma, kde stále na lidech záleží a je postavená na skvělých hodnotách. Je to menší česká firma, kde se dá přímo podílet na tom, kam firma směřuje a věci ovlivňovat, rychle se tu rozhoduje a na změny nečekáme měsíce. Vládne tu naopak velká dynamika a člověk se tu rozhodně nenudí. Super je i velký důraz na vzdělávání a možnost personalizace. Zároveň oceňuju flexibilitu, kterou mi firma nabízí - mám možnost HO a flexibilních office-hours.
Určitě by se dalo zapracovat na komunikaci (a jejím stylu), ať už mezi samotnými lidmi, týmy a pravidelnější komunikaci od vedení. Ale pracuje se na tom.:)