Pracovní úkoly, kolektiv, pracovní doba, kancelář.
Skončila jsem, protože jsem sama cítila, že to nezvládám. Změnil se informační systém, s novým jsem se nenaučila pracovat. Chtěla jsem zůstat u svého systému práce.
Skvělí kolegové, na které se můžu spolehnout, vzájemně si pomáháme. Řeším věci a projekty, které mě baví a u předchozího zaměstnavatele nebyla šance se k nim dostat - je to pro mě dobrá škola a rozvoj. Kanceláře jsou pěkné, neomezený přístup kávy :-) V poslední době se hodně zlepšily benefity - nově Multisportka, vyšší stravenky.
Na pohovoru mi bylo řečeno, že se pracuje ve vysokém tempu a často je potřeba reagovat na změny. To je fakt, je potřeba rychle vnímat a úkoly plnit rychle - nadřízený je perfekcionista s rychlým myšlením, takže je potřeba ho stíhat. A taky mít obchodní myšlení. Kdo to nemá, tak to pro něj bude náročné. Mě to nevadí, naopak, perfektní škola.
There are 22 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?