S pracovním prostředím, které mohu přizpůsobit svým aktivitám a soukromým potřebám.
Nic mě nenapadá. Vždycky by se hodilo větší finanční ohodnocení. Ale třeba si o něj stačí jenom říct, cítím-li to jako fér bod pro obě strany a z obou stran. Tak to asi brzo udělám :)
Možnost kariérního růstu, skvělý kolektiv, dobré nápady na zlepšení se realizují téměř hned, vidět jak se firma rozvíjí a mít na tom svůj podíl je super
Je to zaměstnání kde potřebujete nasazení a chuť do práce, ale tímto si nestěžuji, to mi vyhovuje. Mohli by být nějaké roční odměny, když se firmě daří
Rohlík mě pomáhá plnit si své cíle a stále se posouvat na jinou úroveň, jak po psychické, tak i mentální stránce, už jsem tu nějaký pátek, dříve jsem působil jako kurýr a firma si mě všimla a viděla ve mně potenciál, moc si toho vážím. Od té doby jsem se neskutečně posunul a vděčím za to rohlíku a vždy budu ať už mé cesty skončí kde skončí. Jestli i ty jsi ambiciózní a máš co nabídnout a jsi připraven na každodenní vzrušení, tak je to přesně pro tebe.
Není to ani tak nespokojenost, možní i další pochvala, jak si to, kdo přebere. V rohlíku má každý svoje místo, svoje povinnosti, svojí práci. Nejste tu na vše sami ba naopak každý z vašich kolegů má na starost něco konkrétního, ale v tom vidím u sebe obecně problém, zvládl bych více nevadí mé práce a jak jsem avizoval stále se chci někam posouvat, mám pocit, že mám někdy lehce přistřihlá křídla, ale to není obecně spatně, všechno má svůj čas a každý své místo.
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Určitě jsem spokojen s platem a benefity. Skvělá je i možnost opravdu ovlivnit, co se ve firmě děje, ale je třeba říct, že občas je to boj.
Touto prací je třeba žít, často na úkor volného času. Neustálý boj jak s nadřízenými, tak s kolegy, kteří mají v gesci jinačí oddělení a vždy tvrdí, že je u nich vše v pořádku. Ale není to tak, že by se s tím nedalo nic dělat, na chyby se dá upozorňit i hledat jejich řešení a úspešně je prosadit. Práce to není pro každého a člověk musí být pro věc zapálen a chtít se seberealizovat.
Příležitosti reálně ovlivňovat věci ve společnosti a v souvislosti s tím i neustále rozšiřovat svoje znalosti. Každý zaměstnanec v Rohlíku roste s ním.
Občas je trochu problém nalézt balanc mezi osobním a pracovním životem.