Líbí se mi osobní přístup k jednotlivým zaměstnancům. Jsme jeden tým a všichni si navzájem pomáháme. Pořád se učím novým věcem. Mám možnost realizovat své nápady a neustále se rozvíjet.
Pokud je možnost, můžete si zvolit v expedici práci jakou chcete.
Výplata včas na účtě. Volnější a nepříliš striktní režim na pracovišti. Jste
placeni od hodiny, ne od výkonu. Máte v průběhu směny si povídat s ostatními kolegy.
Na pracovišti je rovněž nepřiměřené množství kamer, díky nimž nadřízení kontrolují každý váš pohyb. Firma musí neprodleně zlepšit zaškolování personálu a jejich výběr. Nadřízení by se měli naučit věřit svým podřízeným a navazovat s nimi přátelské vztahy. Za sebe bych prodloužil přijímací proces.
Informal work atmosphere
Můžete si bez problémů při pracovní době občas povídat s kolegy. Práci děláte v pohodlném oblečení. Práci si většinou volíte podle toho, co vás nejvíce baví.
Varied work
V expedici je spoustu prací, které můžete vykonávat.
Ve firmě pracuji 6. rokem (ale to běží) Nejvíc oceňuji příjemné pracovní prostředí s flexibilní pracovní dobou. Práce je hodně ale to je v dnešní době spíš benefit :) Náplň práce je velice různorodá a to mně baví! Skvělý kolektiv je něco bez čeho by to nešlo :) kolegové rádi pomůžou, pokecají.. zkrátka pracovní pohoda.
ne každému vyhovuje volnost a flexibilita, za mně skvělý přístup
S čistým srdcem můžu říci, že jsem se toho za celou dobu své práce u firmy naučila mnoho. Ať už jako studentka, kdy jsem začínala, či nyní. Prošla jsem si administrativou, účetnictvím, financemi, mzdami, organizací, vymýšlením nápadů a i dalším :-) No a nakonec zůstane něco od každého a v různorodé práci jsem se našla :-) Díky firmě jsem se nejenom mnoho naučila, ale i poznala báječné přátele a musím uznat, že si s některými přijdu jako rodina :-) Přátelský kolektiv je pro mě alfou a omegou a já vděčím firmě za mnohé! :-) Je součástí mé "základové desky" a já děkuji, že mi dala možnost se najít :-) Ničeho z tohoto by nebylo bez člověka, který se o celou firmu stará. Je velmi inteligentní a dobrosrdečný. Díky svobodě, kterou nám dává, zůstáváme lidmi a objevujeme v sobě to nejlepší :-) Děkuji. "Íhá srdcařka" :-)
There are 15 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?