osobní přístup, jsme pro firmu více než jen zaměstnanci, velké benefity a zázemí, možnost skloubit pracovní a rodinný život, důvěra
rychlejší rekonstrukce budovy tak, abychom měli i klidovou zónu a tichou kancelář, větší motivace zaměstnance vzdělávat se (nyní spíše dobrovolné), větší důraz na kvalitu poskytovaných služeb, větší propojení oddělení navzájem, tématické a motivační teambuldingy napříč celou firmou (Aby se lidé více poznali a kamarádili se i mezi odděleními), důraz na empatii jendotlivců
Dog-friendly office, neomezený přísun kafe zdarma, homeoffice, půjčení aut k soukromým účelům, plovoucí pracovní doba, sportovní vyžití, celofiremní tykání
Rozšířit vozový park, opravit tělocvičnu, více míst k sezení na zahradě
Nejvíce si cením toho, že nic není problém a vše se dá řešit. Přechod ze studií na full pracovní úvazek byl hladký a skoro jsem jej nepocítila. Když potřebuji vyjdou mi vstříc. Ráda tu pracuji a baví mě naše energie.
Benefity - káva zdarma, psi na firmě, děti ve firemní školce. Grilování pro zaměstnance, pečení pro zaměstnance, frešování pro zaměstnance - vše 1x týdně. Společné akce, možnost pořádání soukromých akcí na firmě.
There are 17 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?