finančního zajištění,příspěvek na důchodové pojišť,mzda,někdy i prémie,po týdnu práce týden volna,kamarádské jednání většiny kolegů
jednání s lidmi,když jsem musel kvůli nedostatku práce odejít a znovu jsem se zde chtěl zaměstnat na osobním oddělení mi nenabídli ani židli.Bylo mi tehdy 57 let.
Měla jsem tu čest pracovat na vedení stavby. A to na velkém projektu "Modernizace trati Sudoměřice - Votice" Práce v klidném a teplém prostředí, nijak náročná (pro mě). Nejvíce jsem byla spokojena s mým nadřízeným a kolegy, se kterýma jsme až na pár vyjímek drželi za jeden provaz. Nemohu této firmě vytknout asi nic, perfektní každéoddělení se kterýmk jsem jednala. Pro mě to byla nejlepší zkušenost v životě a snad se v budoucnu zase vrátím.
nevim jestli je to negativní, ale asi jen rozsáhlé školení, které na pozici administrativy nevyužijete. Takže si myslím, že určité školení by měli dělat jen specializovaní zaměstnanci).
There are 9 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?