Firma uvádí v život originální a silnou vizi týkající se elektronizace zdravotnictví. Není to běžný IT podnik, ale pracuje tu výborný tým na náročných úkolech, které skutečně pomáhají 10 milionům obyvatel. Přitom je to stabilní a podnikatelsky zdravý subjekt, generující rozumný zisk.
Jistě by prospělo omezit dopad občasných aktivit zahraničního mateřského koncernu.
Firemni kultura, to je to hlavni co me na CGM bavi. Neustale se zlepsuje a systematicky se na ni pracuje na vsech urovnich. To je zaklad vseho dalsiho a spatne veci se proste neujmou. Proto je samozrejmosti ferove jednani, skvela atmosfera a i kdyz je pracovni zatez velka a "zatizena korporatem", prace mne bavi a tesim se do ni.
Vzdy rikavam, ze na "KDYBY" se nehraje, ale dobre. Mit tu moc, vymanil bych se ze sparu korporatu.
Otevřená, inovativní společnost plná energie a skvělých lidí, kteří se společně podílejí na tom aby bylo naše zdravotnictví ještě kvalitnější a dostupnější a aby měl lékař více času věnovat se svým pacientům.
Svým zaměstnancům nabízí množství benefitů, a možností se neustále profesně vzdělávat a růst.
Moje firma mi důvěřuje a já důvěřuji jí!
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?