V Aspironix máte příležitost se naučit spoustu nových věcí, které nemusí přímo souviset s vaší pracovní náplní.
Pro Aspironix není nic nemožné, stále se dívá a posouvá dopředu!
Něco malého by se určitě našlo ale jde o nepodstatné věci.
Skvělý kolektiv a celková firemní atmosféra /kultura.
Má přímá nadřízená je “anděl bez křídel” ,na všem se lze s kýmkoli domluvit, úžasná komunikace i s kolegy za hranicemi.
Všichni si navzájem pomáhají, vyhoví a šikovnost každého je vždy oceněna .
Velmi se nyní zapracovalo i na administrativních zjednodušení .
Chybí mi max nějaké “medicínské oddělení “, které by edukovalo obchodníky, připravovalo materiály atd.
Velmi oceňuji možnost růstu na dané pozici
Naslouchání zaměstnavatele našim názorům a nápadům
Možnosti sebevzdělávání
Společné akce tak abychom byli co nejvíce v kontaktu
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Velmi nadstandardní atmosféra, která je nejen příjemná, ale motivující a stále se v této jedinečnosti posouvá. Cítíte, že jste součástí úspěšné firmy. Veškeré dění je řízeno přes důvěru. Tento ambiciózní ukazatel není jen formalita, ale je skutečně naplňován. .
Je vám dán prostor se rozvíjet a stále zdokonalovat svůj profesní přístup. Jste de facto sám sobě manažerem.
Velmi se v posledním roce vylepšila koordinace zadávání úkolů ve smyslu "nic nedělat na poslední chvíli". Vše má větší řád, což výrazně eliminuje chybovost a zaručuje ten správný čas na vypracování a poté exekuci důležitých úkolů.
Možnost osobního růstu a učení se novým věcem. Časová flexibilita. Velmi dobré vztahy se všemi spolupracovníky i nadřízenými. Služební vozidlo a další benefity.
There are 8 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?