Ztotožňuji se s všemi zde zmíněnými negativními zkušenostmi . Absolutně nekompetentní obsazení na důležitých postech. Od vedoucích až po trenéry. Chování některých nadřízených daleko za hranou slušného chování. Setkáte se i s otřesným přístupem. Kariérní postup - čím jste šikovnější tím více si můžete být jistí že se od pásu nehnete , budete muset dělat i na ostatní - na finance ale nemá vliv ! Nejčastější a celoroční výmluva ( není budget ) Kolem vás ale investují desítky milionů do robotizace. Vyšší a lépe placené pozice se obsazují hlavně ze známosti.
Jobs for people with no work experience
Práce není technicky náročná ale nedostatečně ohodnocená, nikdo tam nevydrží. Berou absolutně kohokoliv . Na zkušenostech ani minulosti nezáleží
Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Tým pracovníků na středních pozicích byl ten, na kterém firma stála a díky jejich práci a kolegialitě fungovala.
Systémem stanovení cílů a vyhodnocování výkonů, které bylo založeno na podivném sbírání nejasných informací, které byly následně vyhodnoceny za jedině důvěryhodné.
Mám to štěstí, že pracuji pod vedením úžasných nadřízených. Oba/obě jsou spravedliví/é, podporují náš tým a vždy si najdou čas na řešení záležitostí. Díky nim cítím důvěru, podporu a motivaci odvádět svou práci co nejlépe, což posiluje mou loajalitu k nim i k celé firmě. Je radost mít vedení, na které se dá spolehnout.
V tuto chvíli nevnímám nespokojenost a pokud by taková situace nastala vím, že se mohu na své nadřízené obrátit.