- možnosti vzdělání, školení pokud má člověk zájem
- flexibilita
- fajn kolektiv
- různorodá práce
- prostředí kanceláří (okolo 4 lidí a není to openspace)
- administrativa
- vytíženost kolegů - složité někoho "hned" sehnat, nebo se ve větším počtu sejít
- benefity
- široký záběr práce zasahující do L2 i L3, za který není odpovídající ohodnocení
Osobní zkušenost je taková, že ARION pečuje o své zaměstnance individuálně a vždy se snahou vyhovět potřebám i přáním zaměstnance. Pracovní prostředí je komfortní. Přicházejí zajímavá zadání i výzvy. Oceňuji spolupráci v týmu a pomoc kolegů. Všude je "něco" - i u nás v ARIONu by se něco našlo, ale je toho hodně málo.
Vše, co nebylo úplně ke spokojenosti se už podařilo vyřešit. Což jen potvrzuje to, že když se zaměstnanec ozve, hledá se řešení.
Opportunity to learn new things
IT je obecně dynamický obor. V ARIONu používáme celou řadu aplikací a sledujeme nové trendy. Díky různorodým interním úkolům i požadavkům zákazníků z nejrůznějších oborů se pořád učíme a posunujeme své možnosti. Plus máme možnost se pravidelně školit.
Opportunities for career advancement
Už při nástupu mi byla nabídnuta pozice šitá na míru mým možnostem. Do jisté míry můžu ovlivnit čemu bych se ráda věnovala. V ARIONu mám šanci uplatnit své dovednosti, zkušenosti a prakticky denně se posouvat a zlepšovat.