Oceňuji ohled na nase zdravotní v této těžké Covidové době, snazi se mam to zpříjemnit nejen finančními odměníme formě benefitů, ale pokud to jde nám zajistit veškeré ochranné pomůcky co nejdříve a také pokud člověk potřebuje dovolenou nebo jsi dojit k lékaři neni problém a vše se snaží zařídit, aby člověk mohl bez problémů jit. V Benu jsem uz pracovala v minulosti před 6 kory 5 let a musím říct, že jsem byla asi nejvíc spokojená ze všech lékáren a zaměstnání co jsem pracovala. ;-)
Občas se najdou mouchy na čem by benu mohlo zapracovat a to co se týká rychlejší dodávky některých velmi potřebných veci či leku pro pacienty, někdy Občas trvá IT komunikace a jejich náprava, ale chápu je je to velká síť lékáren v této oblasti jim chybí IT pracovníci, no snad se to časem zlepší. A také někde zbytečně dlouhá otvírací doba a jinde zase krátká v některých lékárnách. To by možná mělo Benu upravit a min by si lidé stezovaly a také některé ceny leku jsou zbytečně vysoké a samozřejmě chybi někde lidem lékárníci jsou pretezovani obcas vic než je zdravo. ;-(((
There are 13 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?