S ohledem, že jde o státní podnik, funguje vcelku pružně a nabízí lepší pracovní podmínky než klasická státní správa. Práce zde má navíc hlubší smysl a člověk cítí zodpovědnost za to, že svým dílem přispívá k fungování státu.
V týmu panuje přátelská atmosféra a můžeme se na sebe spolehnout. Vedoucí jsou lidé na svém místě, chovají se příkladně a zasloužili by si od vrcholného vedení mnohem větší uznání, než se jim dostává.
Zbytečná administrativa a zastaralé procesy (a někteří lidé) brzdí vývoj a brání více rozvinout potenciál, který SPCSS jednoznačně má.
Spolupráce mezi jednotlivými úseky/kolegy mnohdy drhne a panuje nevraživost s přehazováním odpovědnosti, která se promítá do neefektivity práce. Interní problémy se občas nesmyslně ventilují i externě na zákazníky, což vrhá negativní stín na celou organizaci.
To, co je nejdůležitější je to, jestli Vás naplňuje práce, která souvisí s firemním prostředím a kolegy kolem Vás, kteří tvoří Váš pracovní kolektiv. A to je tu za jedna. To je to podstatné.
Těch věcí moc není. Někdy se jedná o chybu v komunikaci, ale to je obvykle "problém" na obou stranách.
možnost angažovat se v nových projektech
různorodá školení, odborný růst
důvěra od nadřízeného
skloubení práce a rodinného života
setkávání s kolegy i po práci
spoustu směrnic
Opportunity to learn new things
Soustu nových a hlavně zajímavých projektů. Nadřízení jsou otevření novým nápadům a především digitalizaci procesů.
Security and stability
Podnik se rozvíjí díky novým projektům. Kolegové tu pracují i více jak sedm let a týmy jsou stabilní.
Vyhovuje mi možnost práce z domova, což mi umožňuje dobře skloubit osobní a pracovní život. Také oceňuji možnost osobního růstu a učení se novým věcem. Vždy pomohou sympatičtí kolegové. Určitě za zmínku stojí příjemné zaměstnanecké benefity.
Občas se zdá, že se věci hýbou pomaleji, než by se dalo očekávat (zdlouhavé interní procesy, schvalování, čekání na rozhodnutí, reakce některých kolegů), nic z toho ale není extrém, který by se jinde nevyskytoval.
SPCSS a.s. jako zaměstnavatel vystupuje velmi férově, pracovní prostředí je příjemné a komfortní. Velice vyzdvihuji možnost sladění osobního a pracovního života.