Najviac oceňujem flexibilnú prácu, ktorú je možné skĺbiť aj s osobným životom. Ďalej rozhodne ľudský prístup a skvelý mladý kolektív. Práca v ORSAY je stále rozmanitá a každý deň sa učíme nové veci. Pre mňa je veľmi dôležité aj to, že mám istotu práce, v stále sa rozvíjajúcej a stabilnej firme.
Jediné čo by som zmenila, je zjednodušenie práce na predajni.
Práce v Orsay je velmi různorodá, velmi pestrá a zajímavá. Každý den je jiný a přináší stále něco nového :-) Velkým plusem je velmi přátelský až rodinný kolektiv, lidský a přímý přístup nadřízených. Jako bonus, nabízí Orsay řadu benefitů, v podobě slev, motivačních soutěží, 5 týdnů dovolené a další.
Nejvíce si cením jak se Orsay snaží vzdělávat zaměstnance prostřednictvím různých školení a teambuldingů
Orsay je velmi nárořný zaměstnavatel a pokud bych chtěl něco zlepči tak by to bylo zjednodušení některých postupů na proejně
Opportunity to work during studies
Jelikož firma přijímá zaměstnance na VPP již od úvazků 15hod/ týdně. Dále plán práce je možné po dohodě se store managerem upravit dle potřeb studenta.
Týmové práce, i když jsme velká firma, jsme rodina. Navzájem si pomáháme a táhneme za jeden provaz. Navíc se dá práce skloubit s osobním životem a to je i pro mě velmi důležité. Vždy mi všichni vyjdou vstříc.
Ulehčit práci na našich prodejnách, aby pro ně byla práce ještě větší zábava, než teď.
Varied work
Každý den je jiný, práce není stereotyp. A každý den se můžou naučit něco jiného, být v kontaktu s jinými lidmi
U firmy pracuji třetím rokem a ještě nepřišel den, kdy bych si řekla, že nechci do práce. Orsay beru jako součást mého života . Práce je pro mne zábavou, i přesto , že občas máme opravdu hodně práce, ale vedení je velmi přátelské a lidské. Dalo by se říct, že jsme ,,jedna velká rodina ORSAY.´´
Každým rokem nám firma dává nové benefity.
Příspěvky na vzdělání( AJ..) příspěvky na beuty služby.
There are 20 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?