V KODYSu panuje unikátní rodinná atmosféra. Zní to jako klišé, ale tady opravdu lidi pracují jako tým a mohou se jeden na druhého spolehnout. A buď se na tuhle atmosféru naladíte a zůstanete tu dlouhé roky, nebo během pár měsíců sami odejdete - tady to není korporát, kde má každý svůj píseček a hraje nějaké hry. Ceníme tu upřímnost, vstřícnost a přátelský přístup.
Z těch "běžných" věcí (které asi ne všude budou běžné) bych zmínil zejména pěknou novou budovu s příjemným zázemím pro práci, hezké kanceláře, odpočinkovou místnost s kulečníkem, fotbálkem, playstation atd., či třeba terasu, kam si můžete sednout na oběd nebo tam s kolegy uspořádat malou párt (s firemním grilem a pípou).
Nic mě nenapadá.
Response from employer:
Děkujeme moc za milé hodnocení a moc si vážím zpětné vazby v takovémto krásném duchu!
Personalista z KODYSu
Ve firmě jsou seniorní kolegové, kteří jsou ochotní kdykoliv pomoct a nebrání se i diskuzím o nepracovních záležitostech.
Pracoval jsem remote, a i přesto byla spolupráce z mého pohledu plnohodnotná. Kodys má však i krásné nové kanceláře, kam rád čas od času zavítám.
Občas je potřeba absolvovat onsite práci u zákazníka Kodysu, tyto výjezdy jsou samozřejmě hrazené. Vzhledem k oboru, ve kterém se Kodys pohybuje, si ale rozšíříte obzory.
Občas je nutná práce se staršími technologiemi. Je ale nutné podotknout, že je snaha tyto staré projekty přepisovat do nových technologií (samozřejmě dle možností konečného zákazníka), takže tato výtka snad již brzo nebude relevantní.
Mnoho kolegů (i z vedlejších oddělení) - pokud nepracujete on-site, nebudete si je všechny pamatovat, a tak se budete znovu dokola seznamovat. :-D
Response from employer:
Děkujeme moc za milé hodnocení!
Na části, která je zmíněná ohledně starších technologií jak jsi správně napsala/napsala pracujeme a věříme, že zanedlouho pojedeme už jen na nových technologiích :)
Personalista z KODYSu
Lidský přístup, přátelský kolektiv, rodinná atmosféra, zaměstnanecké benefity v podobě stravenek, společenských akcí, kterých se účastní i rodinní příslušníci, ale take akce, na které chodíte sami. Třeba každoroční víkend spolu s partnerskou společností na Slovensku.
Nic moc mě nenapadá
Response from employer:
Děkujeme moc za milé hodnocení :)
Personalista z KODYSu
There are 2 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?