Už jsem byla ve firmách, které se hlásily k #peoplefirst kultuře, ale Agnostix je první, kde je to doopravdy poznat. Šéfové znají všechny jménem, pravidelně se zajímají, jestli jsme na projektech spokojení, vycházejí nám vstříc, když potřebujeme ohnout práci kolem osobního života, a jako bonus nám dopřávají skvělé akce a věcné pozornosti.
Výborní kolegové, co vždy dokáží přispěchat, když potřebuji pomoct. Vedení se skvěle stará o naše potřeby a na každém celofiremním setkání se můžeme bavit naprosto o čemkoliv. Cítím se v týmu opravdu dobře.
Vždy se najde něco, s čím je podřízený ve firmě nespokojen, ale vzhledem k férovému jednání je snaha nalézt cestu k vzájemné spokojenosti.
Skvělé teambuildingy, skvělí kolegové, féroví lidé na HR. Na všem se lze domluvit, od úpravy smlouvy přes pracovní dobu po veganské bezlepkové bezlaktózové občerstvení na teambuildingu. Firma snů. Nepřeháním.
Vždy člověk může chtít víc peněz. Na svojí pozici mám řekněme tržní průměr, což mi teď v době inflace už trošku nevyhovuje. Ale věřím, že se na přiměřeném navýšení v brzké době domluvíme. Jednání je vždy férové.
- skvělý kolektiv s přátelskou atmosférou,
- příjemné a dobře vybavené kanceláře v centru Prahy,
- férový zaměstnavatel, ke kterému mám důvěru a vím, že se za mě postaví (např. v jednání s klienty).
Klienti, kterým dodáváme řešení, mají běžkou pracovní dobu 9-5, které se musíme přizpůsobit. Bohužel je to dáno povahou naší práce, takže si nemyslím, že by s tím zaměstnavatel mohl něco udělat.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?