Důvěra ve své zaměstnance, možnost být pevnou součástí týmu a přicházet s vlastními nápady, flexibilní pracovní doba, možnost home office, skvělí kolegové.
Cením se víc věcí: možnost profesního růstu a také flexibilitu ve výběru pozice. Pracuji zde již dlouho a před MD jsem pracovala na managerské pozici na plný úvazek. Po MD jsem měla možnost přejít na zkrácený úvazek a na pozici s menší mírou zodpovědnosti, což byl můj požadavek. Firma ochotně pro mě našla řešení. I moje odpověď na měsíční příjem se týká současného zkráceného úvazku, takže se opravdu cítím ohodnocená slušně.
Firma všem zaměstnancům nabízí možnost flexibilně si upravit pracovní dobu tak, aby to vyhovovalo každému a když mluvíte s kolegy, tak vidíte, jak to na všech frontách prospívá zejména s ohledem na work-life balance. Kdo chce, chodí cvičit, někdo přichází pozdějia pracuje déle, někdo naopak. Matky s dětmi v klidu vyzvedávají potomky ze školky a družiny. Prostě si to uděláte tak, jak se to hodí vám. Samozřejmě se po vás vyžaduje kvalitní výsledek v domluveném termínu :-).
James Cook Languages má zájem o své zaměstnance, přistupuje k nim lidsky a férově, dává zaměstnanci prostor se realizovat, aktivně iniciovat různorodé aktivity a v rámci firmy se vzdělávat.
Změnila bych pouze platové podmínky pro zaměstnance, kteří ve firmě pracují dlouhá léta, 10 a více let, kteří jsou pro firmu přínostní a loajální. Firma je však otevřená komunikaci se zaměstnanci, mají dostatek prostoru se vyjádřit a sdílet své pocity a potřeby s nadřízenými.