Na univerzitě obvykle není možné dělat jen jeden typ práce, každý minimálně něco učí, o něčem bádá a kolem obojího vyřizuje příslušnou administrativu. Kdo chce víc rozmanitosti, má obvykle poměrně volné pole pro organizování - veřejné přednášky, festivaly atp. Takhle to alespoň vypadá z FF, možná že nahoře na kampusu jsou nějací inženýři zavření v dílnách, kde nemůžou nic než něco pájet - ale tam jsem nikdy nebyl :)
Oceňuji ochotu vytvářet akce a napomáhat ve vyučování angličtiny v moderním prostředí. A to zdarma. Kamarádské prostředí a taky je to ukázka, že učení může být zábavou. Soutěže, hry, filmové večery, akce, soutěže - obrovská práce s přípravou, ale stojí to za to :)
Občas na akce byl malý časový prostor. Byl tam jeden organizátor a většinou dobrovolníci. Práce je málo ohodnocena. Chybí reklama pro větší zájem.
There are 6 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?