Dobrý den Všem,INDEX NOŠLUS s.r.o má velký výběr různých nabídek. Takže lidi samí ocení nabídky práce. Já byla bez skutečnosti, аle všechno se dá naučit. Vděčná za Vše a doporučuji všem nás INDEX NOŠLUS!
Varied work
Opravdu mají velký výběr různých nabídek. Záleží na tom jakou profesi maji uchazeče. Každý člověk musí mít možnost tu práce vybrat podle svých představ .Jinak INDEX NOŠLUS S.R.O doporučuji všem, ano!
Celé hodnocení je zkreslené. Byla jsem umístěna na ÚP Kladno. Tam to bylo skvělé, co se týče společnosti INDEX NOSLUŠ s.r.o., nemohu si stěžovat, ale nevím, jak to chodí uvnitř firmy. Další pozici mi nebyli schopni nabídnout.
Čeho jsem si u zaměstnavatele Index Nosluš cenil byla přímost v jednání a jistý plat.Výbava pracovních pomůcek byla až na detail ucházející.Ale při požádání o přesun na snažší prac. místo jsem byl zařazen na ještě horší, nehledě na to, že jsem týden prcoval s nastydlými ledvinami před kamerou a nikdo za mnou nepřišel (ani spoluzaměstnanci) a nezeptal se co se mnou je, že nemůžu pořádně chodit.Ještě jsem nafasoval pracovní obuv s větší železnou špičkou, která se mi zadírala do nártu při chůzi.Jinou obuv jsme však (mimo strojmistra) nosit nesměli.Na noční a odpolední směně jsem pak neměl čas na povinnou půlhodinovou přestávku a svačil jsem na hale za chodu strojů při práci.Kromě výdeje jídla v 10:30h byla kuchyně zavřená a mohl jsem si jej koupit jen z automatu na bagety.Jako výhodu jsem bral občasnou 10 minutovou přestávku na cigaretu, nebo kafe.Když nebylo co na práci z technických, nebo jiných důvodů, tak jsem zametal, nebo chodil po hale tam a zpátky aby mě neviděli sedět.:)
Více krátkých přestávek, čas na svačinu při noční a odpolední směně.Možnost praní pracovního oděvu zaměstnavatelem.Lepší větrání při práci v létě. Anihilace nezapočítání odpracované hodiny při odpíchnutí o minutu dříve.Pevnější vztahy v kolektivu díky domluvě na společné práci (špunty v uších)