Oceňujem individuálny ľudský prístup. Férové jednanie. Priateľskú atmosféru. Možnosť profesijného a osobnostného rastu. Vysokú úroveň vo všetkých smeroch.
Nie je nič také.
Flexible working hours
Pretože si môžu sami riadiť čas v práci, s ohľadom na potreby zákazníka a firmy.
Security and stability
Pretože firma vytvára bezpečné prostredie pre svojich zamestnancov a súčasne im ponúka dlhodobú spoluprácu s napredovaním.
Na spoločnosti si vážim prístup k svojim zamestnancom, vzájomnú komunikáciu a spôsob riešenia situácii. Spoločnosť mi dáva pocit, že som jej platným členom a zároveň mi umožňuje pracovať na rozvoji mojich zručností. Veľmi pozitívne hodnotím poskytované zamestnanecké benefity.
Různorodá práce převážně na čerstvém vzduchu. Nikdy nemáte pocit,že jste na vše sami, vždy někdo z kolegů nebo vedení pomůže. Příjemná rodinná atmosféra, nic není neřešitelné- po předchozí zkušenosti z korporátu mimořádně osvěžující :) Férové jednání, žádný strop, o výši své odměny si rozhodujete jen vy každý den u zákazníků. Stereotyp nehrozí,každý den je jiný a plný výzev. Bezva benefity jak pro zaměstnance tak i pro zákazníky.
Na vylepšování se pracuje průběžně, takže o ničem, co by mi vadilo nevím.
Opportunity to learn new things
Každá sezóna je jina- počasí hraje prim a porosty se podle toho chovají. Stále je se co učit v ohledu na stav porostů a vlivu, které se na něm podílí. Zemedelstvi se vyvíjí a novinek je neustále mnoho :)
Freedom and independence
O tom jak bude vypadat Váš pracovní den si rozhodujete sami - home office, porosty, jednání , polní dny... Nic není neřešitelné, valnou většinu si doladíte podle svého citu a uvážení. Individuální přístup,žádné zkostnatělé mantinely. A pokud přeci jen potřebujete pomoc, nebo si nejste jistí, vedení je vždy nadosah a doladíte snadno během chvilky po telefonu :)
V porovnaní s prácou v korporátnych firmách mám viac času venovať sa na plno práci, deťom. Je tu úplne iný prístup k zamestnancovi ako vo väčších firmách, na riešenie problému viem hneď odpoveď a nemusím čakať akonto býva vo vačších firmách ze cakate na tu správnu osobu ktorá ma ten problém riešiť. Benefity sú tu tiež zaujímavé a aj spôsob práce a aj spôsob odmeňovania je spravodlivý.
Momentálne nevidím žiaden dôvod s čím by som mal byť nespokojný, práve že vidím ako sa dajú veci robiť inak a lepšie čo mi v korporátnych firmách najviac prekážalo.
There are 4 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?