Drezura, člověk si zašel na záchod a už mu někdo stal za dveřmi, co tam tak dlouho dělám :-)
Opportunity to work during studies
Nikdy nebyl problém domluvit se s vedoucím na dni a hodině, kdy přijdu do práce. (Jihlavská pobočka)
Work in a team of young people
NY má převážně brigádníky mezi zaměstnanci a to jsou děcka, které hledají přivýdělek je škole. Většinou jsem se setkala se středoškoláky nebo vysokoškoláky
Nejdříve byla práce mým koníčkem, ale bohužel pak to šlo do kopru. NewYorker by měl na vyšší pozice dávat jen lidi, kteří umí jednat férově, nepomlouvat prodavače..Hrozná drbárna..
Mám štěstí na skvělou hlavní vedoucí, která dělá skvěle svoji práci, chová se fér, rozděluje spravedlivě směny, snaží se zaměstnance skvěle zaučit i motivovat. To je jeden z důvodů, proč se mi na mé pobočce líbí. Dobře vycházím i s většinou dalších kolegů. Na naší pobočce máme každý den spoustu práce, je tedy také fajn, že i přes to, že pracujeme 12 hodin denně rychle to uteče.
Jediná věc, se kterou spokojená nejsem jsou víkendové směny, ale za to nemůže firma, ale to, že v ČR prostě musí být obchody otevřeny pořád. Je to tedy časově někdy velmi náročné, když vaši blízcí mají volno právě sobota, neděle a vy se s nimi nemůžete vidět. Práce je fyzicky náročná, na to se člověk musí připravit, že být např. 3 dny v kuse na nohách, často je to náročné i na ruce, určitě neporučuji člověku, co nemá rád pohyb:)
Férové jednání firmy, která za svými zaměstnanci stojí i v těžkém období. Výborné kolegyně/kolegové a i vedení. Ve firmě panují přátelské vztahy a mladý kolektiv. V případě jakéhokoliv problému se mohu obrátit na svoji vedoucí, či na své kolegyně/kolegy.