7 October

Vedoucí oddělení projektové přípravy neinvestičních staveb

Ředitelství silnic a dálnic s. p.
Čerčanská 2023/12, Praha, – Krč
Jsme Ředitelství silnic a dálnic s. p., naším cílem je kvalitní a fungující dálniční a silniční infrastruktura. Všichni se snažíme, aby Česko jelo pohodlně, rychle a hlavně bezpečně. Chceš být u projektů, které mají reálný dopad na každodenní život tisíců lidí? Přidej se k nám a podílej se na přípravě klíčových dopravních staveb v ČR – od prvního návrhu až po okamžik, kdy se projekt předá k realizaci.

Co vás čeká

Máte zkušenosti s projektováním dopravních staveb a chcete se posunout do role, ve které využijete nejen svou odbornost, ale také schopnost vést lidi a koordinovat projekty?

Do Odboru specialistů a technologů Úseku provozního ředitele hledáme vedoucího/vedoucí oddělení projektové přípravy. Hledáme zkušeného člověka z oboru, který převezme vedení projektového týmu a odpovědnost za přípravu staveb provozních úseků od samotného zahájení projektu až po jeho předání.

Co vás na této pozici čeká:
Budete stát v čele projektového týmu a zajišťovat, aby jednotlivé projekty postupovaly správným směrem – odborně, organizačně i v návaznosti na ostatní profese.

Konkrétně budete:

• samostatně vést projektový tým a koordinovat jeho činnost,
  • odpovídat za zpracování stavební části projektu,
  • zajišťovat přípravu a následný autorský dozor na stavbách provozních úseků,
  • úzce spolupracovat s ostatními profesemi a koordinovat jejich zapojení do projektu,
  • v roli hlavního inženýra projektu (HIP) provázet projekt od jeho zahájení přes účast na kontrolních dnech během výstavby až po jeho předání.

Je to pozice pro někoho, kdo se chce opřít o své zkušenosti z dopravních staveb, ale zároveň mít vliv na práci týmu a průběh projektů, za které odpovídá.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít

Pro tuto roli je pro nás důležitá především odborná zkušenost a dobrá orientace v projektování dopravních staveb. Očekáváme:

• VŠ vzdělání v oboru dopravních staveb,
  • alespoň 3 roky praxe v projektování dopravních staveb, zejména silnic a dálnic,
  • autorizaci pro dopravní stavby,
  • znalost AutoCADu a MS Office,
  • řidičský průkaz sk. B.

Hledáme osobnost, která dokáže spojit technickou odbornost s vedením lidí, umí převzít odpovědnost a udržet si přehled o projektu jako celku.

Co vám můžeme nabídnout

• Stabilní zaměstnání a jistotu v jedné z klíčových organizací, která se podílí na rozvoji České republiky.
  • Smysluplnou práci s viditelným dopadem – svou činností přispějete k rozvoji dopravní infrastruktury.
  • Přátelský a profesionální tým, ve kterém se můžete spolehnout na podporu a spolupráci kolegů.
  • Prostor pro profesní rozvoj, další vzdělávání a získávání nových zkušeností.
  • Pružnou pracovní dobu pro lepší sladění pracovního a osobního života.
  • 5 týdnů dovolené a 5 dnů indispozičního volna.
  • Možnost práce z domova 2 dny v měsíci.
  • Stravenkový paušál, roční dálniční známku a benefitní kartu e-Benefity.
  • Příspěvek na penzijní připojištění nebo další produkty spoření na stáří.
  • Zvýhodněnou kartu MultiSport a možnost využívat firemní rekreační zařízení.
  • Volnočasové výhody – permanentky do zoologických zahrad v Praze a Olomouci, vstupy do aquaparků v Čestlicích a na Moravě, lyžařské skipasy nebo slevy u vybraných cestovních kanceláří.

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Firemní rekreační zařízení, Vzdělávací kurzy, školení, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, 13. plat

Who's looking:
Ředitelství silnic a dálnic s. p. (Employer)
Job location:
Čerčanská 2023/12, Praha, – Krč