Vyvíjíme podnikové systémy pro domácí i zahraniční společnosti, které díky našim produktům denně šetří čas i peníze, lépe zvládají rutinní agendu i legislativní povinnosti. Především jsme ale mozaikou složenou z řady firem, z nichž každá přinesla do Seyforu vlastní kulturu i zvyky, a které jsou pro nás nevyčerpatelným zdrojem inspirace. Všechny nás spojují naše společné hodnoty – odbornost, stabilita, partnerství.
Vytvářej s námi nové verze a aktualizace pro systém Vema – nejrozšířenější personální software pro zpracování mezd v ČR i na Slovensku, který je na trhu už 30 let. I díky Tobě budeme moci Vemu nadále vylepšovat.
Proč by tě tahle pozice měla zajímat?
Vyvíjej zakázkové aplikace a nové funkce
Ve spolupráci s odborníkem na mzdovou a personální legislativu budeš vytvářet řešení, která klientům pomáhají držet krok s aktuálními předpisy.
Práce, která má smysl
Tvoje řešení pomohou zpracovat mzdy včas tisícům zaměstnanců – od malých firem po korporace a státní instituce.
Příležitost i pro absolventy
Hledáme šikovné absolventy IT, kteří se chtějí učit a mají zkušenost s programováním v C++.
Sehraná parta a dobré zázemí
Přidáš se k devítičlennému vývojovému týmu. Čeká tě přátelské prostředí, neomezená dovolená, Multisportka, home office a další benefity.
Co budeš určitě potřebovat:
- VŠ - IT obor, min. Bc. (ideálně z FIT VUT /FI MU)
- Předchozí zkušenosti s programováním v C/C++ (ať už ve škole či komerčně)
- Obecný přehled v relačních databázích
- Schopnost analyticky myslet
- Znalost Pythonu ti bude velkou výhodou
- Ovládáš MS Windows
Náplň tvé práce trochu víc technicky:
- Programování nových verzí a aktualizací v HRS Vema na základě zadání od týmu analytiků
- Modifikace zdrojového kódu nebo vytváření zcela nových funkcionalit
- Práce v programovacím jazyce C/C++, případně Pythonu
V Seyforu získáš:
- Fér odměnu s navýšením po zkušební době.
- Pracovní smlouvu na 1 rok s možností prodloužení.
- Flexibilitu v podobně pružné pracovní doby a možnosti home office po zaučení.
- Zázemí kanceláří na Lesné - blízko zastávky šaliny i nádraží, s možností parkování.
- Přátelský kolektiv. Fungujeme neformálně a otevřeně. V týmu si pomáháme a víme, že dobrá atmosféra je základ.
- Skvělé benefity: neomezená dovolená, zdravotní volno, stravenkový paušál, home office, flexibilní pracovní doba, firemní vzdělávání, Cafeterie Benefit Plus, MultiSport karta, penzijní připojištění a další volitelné výhody.
Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů
- Who's looking:
- Seyfor, a. s. (Employer)
- Job location:
- Okružní 871/3a, Brno, – Lesná