Představujeme PSN
Už 35 let rozvíjíme město prostřednictvím rekonstrukcí historických budov, výstavby nových rezidenčních čtvrtí i rozvoje komerčních nemovitostí.
Naše portfolio zahrnuje významné pražské i regionální stavby, mezi které patří například Tančící dům nebo Metronom na Letné. Mezi naše klíčové developerské projekty patří také Vinohradská 8, Vanguard Prague, revitalizace areálu Koh-i-Noor v Praze, obchodní dům Grand v Pardubicích nebo Brno Jedna, vznikající v bývalém areálu innogy v Brně.
Dlouhodobá stabilita, silné kapitálové zázemí a vlastní know-how nám umožňují realizovat projekty, které mají trvalou hodnotu pro město i jeho obyvatele.
Proč pracovat v PSN?
Věříme, že kvalitní projekty vznikají díky lidem, kteří za nimi stojí. Proto vytváříme prostředí, ve kterém mají prostor přicházet s vlastními nápady, převzít odpovědnost a profesně růst.
Zakládáme si na otevřené spolupráci, férovém přístupu a dlouhodobých vztazích. Nabízíme zázemí stabilní společnosti, možnost podílet se na projektech, které mění podobu českých měst, i benefity, které podporují spokojenost našich zaměstnanců.
Měníme město v domov. Přidejte se k nám.
Co bude Vaší náplní práce?
- Zodpovědnost za kompletní inženýrskou činnost při přípravě projektu (komunikace s úřady, zajištění potřebných povolení)
- Zajišťovat správu průběhu projednávání a související dokumentace, věcných břemen, podání, archivace a darovacích smluv
- Kontrola a následné projednávání projektové dokumentace pro jednotlivé stupně povolovacího procesu dle stavebního zákona, včetně archivu SÚ
- Komunikace s příslušnými orgány státní správy a majiteli pozemků
- Koordinace podávání žádostí prostřednictvím datové schránky/Portálu stavebníka a sledování lhůt
- Zajišťování veškeré potřebné dokumentace, vstupních podkladů a kontrola jejich správnosti a platnosti
- Vedení harmonogramu přípravné i závěrečné (kolaudační) fáze projektu v souvislosti se zajištěním všech potřebných povolení
- Archivace vyjádření příslušných orgánů a všech povolení potřebných pro výstavbu
- Posuzování investičních záměrů, rešerše a analýzy (výhledově)
- Úzká spolupráce s projektovými manažery v týmu
Co od Vás očekáváme?
- Zkušenost s kompletní agendou inženýringu, vítáme znalost prostředí stavebních úřadů a souvisejících postupů
- Znalost stavebního zákona a správního řádu
- Dokončené SŠ vzdělání stavebního směru
- Velmi dobrá orientace v projektové dokumentaci a technických normách
- Znalost práce na PC (CAD, MS Office)
- Velmi dobré komunikační a vyjednávací schopnosti
Proč pracovat u nás?
- Nabízíme motivační platové ohodnocení – fixní plat a propracovaný systém odměn
- Podporujeme kariérní růst
- Jsme jeden tým – pracujeme v přátelském a podporujícím pracovním prostředí, kde se můžete realizovat
- Pořádáme pravidelné týmové aktivity – kulturní i sportovní akce, které podporují týmového ducha a společné zážitky
- Poskytujeme skvělé benefity:
- 5 týdnů dovolené
- 3 sick days
- Mobilní telefon a notebook
- Příspěvek na stravné ve mzdě
- Plně hrazená Multisport karta
- Firemní dovolené v exotických destinacích
- Lekce angličtiny s rodilým mluvčím
- Školení podporující Váš profesní růst
- Příspěvek na čistírnu
- Denně čerstvé ovoce a káva
Podporujeme smysluplné projekty: https://psn.cz/podporujeme
V případě, že Vás tato pracovní příležitost zaujala a splňujete uvedené požadavky, zašlete nám prosím svůj životopis.
Těšíme se na Vaši reakci!
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Zdravotní volno/sickdays, Firemní akce, Možnost delšího neplaceného volna
- Who's looking:
- PSN s.r.o. (Employer)