23 September

PRÁVNÍK/PRÁVNIČKA - zkrácený úvazek 6 hodin denně

ZAPA beton a.s.
Praha, – Michle

Máte zkušenosti jako podnikový právník a chcete své znalosti uplatnit ve stabilní společnosti s mezinárodním zázemím? Možná hledáme právě Vás.

ZAPA beton a.s. je společnost s dlouholetou historií působící na českém a zahraničním trhu jako výrobce betonu a kameniva. Patříme mezi největší výrobce transportbetonu na českém i slovenském trhu. Zabýváme se odpovědným zacházením s přírodními zdroji, při své práci využíváme nové technologie a klademe důraz na kvalitu našich výrobků a služeb.

Koho hledáme?

Do našeho týmu v Praze na Kačerově hledáme nového kolegu nebo kolegyni na pozici Právník / Právnička, který/á zastoupí naši kolegyni po dobu její mateřské a rodičovské dovolené. Pozice je na zkrácený úvazek 6 hodin denně.

Co Vás u nás čeká?

Budete součástí právního týmu a společně s kolegyní zajišťovat právní podporu společnosti v České republice a na Slovensku. Vaší náplní práce bude zejména:

• příprava, revize a připomínkování smluv a dalších právních dokumentů, zejména z oblasti občanského a obchodního práva,
  • poskytování průběžné právní podpory kolegům a jednotlivým oddělením společnosti,
  • příprava právních stanovisek a podkladů pro vedení společnosti,
  • řešení různorodých právních otázek souvisejících s každodenním fungováním společnosti,
  • komunikace s obchodními partnery, úřady a dalšími institucemi,
  • spolupráce s externími advokátními kancelářemi v České republice a na Slovensku,
  • podíl na zajištění komplexní právní agendy společnosti.

Jaké by měli být Vaše předpoklady?

• Ukončené VŠ vzdělání v magisterském studijním oboru právo,
  • předchozí praxi v oblasti práva, ideálně z pozice podnikového právníka nebo z advokátní kanceláře,
  • dobrou orientaci zejména v občanském a obchodním právu,
  • schopnost pracovat samostatně, převzít odpovědnost za svěřenou agendu a zároveň spolupracovat s ostatními,
  • dobré komunikační schopnosti
  • znalost MS Office Word a Excel
  • anglický jazyk na komunikativní úrovni B1-B2 (komunikace především po emailu)
  • pečlivost, důslednost a praktický přístup k řešení právních otázek.

Co Vám nabízíme?

• zajímavou a různorodou právní práci v prostředí stabilní společnosti s mezinárodním zázemím,
  • zkrácený pracovní úvazek 6 hodin denně,
  • pružnou pracovní dobu a možnost home office,
  • 5 týdnů dovolené,
  • stravenky v hodnotě 220 kč,
  • MultiSport kartu,
  • příspěvek na penzijní připojištění,
  • výuku angličtiny na pracovišti hrazenou zaměstnavatelem,
  • příspěvky na dětské tábory a odměny za vysvědčení dětí,
  • zaměstnanecké dárky a firemní akce,
  • slevu na naše výrobky,
  • příjemné pracovní prostředí a přátelský tým.

Nástup:

• ideálně od prosince 2026 nebo dle dohody

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, 13. plat, Individuální rozvržení pracovní doby

Who's looking:
ZAPA beton a.s. (Employer)
Job location:
Praha, – Michle