6 October

Chůva do dětské skupiny na dlouhodobou spolupráci (DPP) - Praha 9, Černý Most

Jahoda, z.ú.
Vybíralova 969/2, Praha, – Černý Most
Kdo jsme? Jsme Jahoda. Už 29 let jsme tu pro děti, mladé lidi a jejich rodiny. Naší vizí v Jahodě je svět, který je pro děti bezpečným místem. V našem rodinném centru, mateřské škole a dětských skupinách (Praha 2, 5 a 14) provázíme děti a jejich rodiče prvními roky života. Na Černém Mostě v Praze provozujeme nízkoprahové kluby Jahoda, Džagoda a terénní program. Skrze preventivní aktivity a hudbu pomáháme mladým lidem zvládnout rizika života na sídlišti.

Hledáš smysluplnou brigádu, která se dá dobře skloubit s tvým osobním životem?

U nás budeš součástí každodenních aktivit – her, objevování i malých pokroků. Klíčové vlastnosti jsou pro nás laskavost, trpělivost a přirozený zájem o práci s dětmi ve věku od 1 do 3 let.

Zkušenosti nebo kurz chůvy pro dětské skupiny jsou velkou výhodou, ale ne podmínkou.

Budeš se podílet na přípravě a realizaci tematických a tvořivých aktivit, trávit s dětmi čas venku na našem vlastním hřišti, asistovat dětem při stravování, oblékání, hygieně a také komunikovat s rodiči.

Spolupráce probíhá 2–3× týdně:
• pondělí a středa dopoledne, vždy od 8:00 do 13:00,
• pátek mezi 8:00 a 15:00, přibližně 5–6 hodin dle dohody.

Spolupráce je na DPP s odměnou 180 Kč za hodinu.

Navíc získáš prostředí, kde má tvoje práce skutečný dopad, podporu týmu a možnost růst v oblasti péče o děti.

Termín nástupu: ASAP – říjen 2026

Zaujala tě pozice?

Pošli nám svoje CV, rádi tě poznáme!

Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti

Who's looking:
Jahoda, z.ú. (Employer)