Jsme vodárenská společnost zabývající se provozováním vodohospodářské infrastruktury, zejména úpraven pitné vody, vodovodních a kanalizačních sítí a čistíren odpadních vod. Dodávky pitné vody a odvádění odpadních vod zajišťujeme pro více než půl milionu obyvatel krajů Jihočeský, Plzeňský a Vysočina. Vedle své hlavní činnosti poskytujeme i další služby, které souvisejí s provozem a údržbou vodovodů a kanalizací. Jediným akcionářem je ENERGIE AG BOHEMIA s. r. o.
Hledáme zkušeného, spolehlivého a zodpovědného kolegu či kolegyni, který/á má přirozenou autoritu a je připraven/a převzít zodpovědnost za chod celého střediska.
CO BUDETE DĚLAT
CO OD VÁS OČEKÁVÁME
- SŠ/VŠ vzdělání technického směru (vodohospodářské, stavební, strojní nebo příbuzné)
- Znalost problematiky vodovodů, kanalizací a vodohospodářské infrastruktury výhodou
- Schopnost samostatného rozhodování a řešení krizových situací
- Organizační a manažerské schopnosti
- Dobré komunikační a vyjednávací dovednosti
- Časová flexibilita a ochota podílet se na řešení mimořádných provozních situací
- Dobrou znalost práce na PC (Word, Excel)
- Řidičský průkaz skupiny B – aktivní řidič/ka
- Samostatnost, systematičnost, rozhodnost, komunikativnost a vyjednávací schopnost
CO NABÍZÍME
- Pracovní dobu 37,5 hodiny týdně
- Služební telefon a automobil
- 5 týdnů dovolené
- 5 dnů zdravotního volna
- Firemní benefity – příspěvek na stravování, vzdělávání, kulturní a sportovní akce a další
- Roční odměnu (13. plat)
- Mnoho dalších zaměstnaneckých benefitů (příspěvky na kulturu, sport a vzdělávání)
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Možnost občasné práce z domova, 13. plat
- Who's looking:
- ČEVAK a.s. (Employer)