8 October

BIM Manager / BIM Koordinátor (ž/m)

GEOSAN GROUP a.s.
U průhonu 1516/32, Praha, – Holešovice
Společnost GEOSAN GROUP a.s. se řadí mezi významné subjekty na českém stavebním trhu. Její realizační závody se zabývají širokým spektrem stavebních činností. Patří k nim výstavba pozemních budov, objektů a komunikací, rekultivace, odstraňování starých ekologických zátěží, speciální zakládaní staveb, výstavba čistíren odpadních vod a kanalizací, hydrotechnické stavby a v neposlední řadě developerské projekty.

Pozice je vhodná pro ženy i muže.

Hledáme parťáka/parťačku, který posune naše BIM procesy na vyšší úroveň. Vaším cílem bude zajistit, aby byl BIM efektivním nástrojem, který reálně pomáhá celému týmu i investorovi.

Náplň práce

• Koordinace projektů: Budete mít pod palcem BIM procesy na našich stavbách a propojíte projektový tým, stavbu i investora.
  • Tvorba a správa BEP: Dostanete na starost sestavování, aktualizaci a zavádění BIM Execution Planu.
  • Kontrola modelů: Budete hlídat kvalitu BIM výstupů, koordinovat jednotlivé profese a vyhledávat kolize.
  • Nastavování standardů: Určíte pravidla pro efektivní spolupráci, sdílení dat a kvalitu modelů.
  • Podpora týmu: Stanete se parťákem pro kolegy, které podpoříte při práci s BIM nástroji a efektivním předávání informací.
  • Koordinační schůzky: Budete aktivním účastníkem schůzek, kde se ladí technické detaily projektu.

Požadujeme

• Vzdělání: Máte dokončené SŠ nebo VŠ vzdělání technického směru, ideálně se zaměřením na stavebnictví.
  • Zkušenosti z oboru: Máte za sebou prokazatelnou praxi na pozici BIM Koordinátora nebo Managera (min. 1 rok).
  • Znalost standardů: Bezpečně se orientujete v normě ČSN EN ISO 19650 a máte zkušenosti s prací v CDE (společném datovém prostředí).
  • Technické know-how: Orientujete se v BIM procesech a projektovém řízení.
  • Softwarová výbava: Ovládáte klíčové BIM nástroje pro kontrolu a koordinaci modelů – např. Revit.
  • Komunikační schopnosti: Umíte mluvit s lidmi. Dokážete lidsky a srozumitelně komunikovat jak s projektanty, tak s kolegy na stavbě nebo s investorem.
  • Tvorba BEP (výhodou): Pokud už máte zkušenosti se sestavováním a řízením BIM Execution Planu, máte u nás velké plus.
  • Řidičský průkaz sk. B: Aktivní řidič

Nabízíme

• Zajímavé finanční ohodnocení
  • Stravenkový paušál
  • 5 týdnů dovolené
  • Auto i pro soukromé účely
  • Bonusy
  • Možnost firemního tarifu, mobilní telefon a notebook
  • Práci na zajímavých a smysluplných projektech
  • Možnost aktivně ovlivňovat BIM strategii projektů
  • Prostor pro profesní růst a další rozvoj
  • Přátelské pracovní prostředí

Bonusy/prémie, Auto i pro soukromé účely, Mobilní telefon, Notebook, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Firemní akce

Who's looking:
GEOSAN GROUP a.s. (Employer)
Job location:
U průhonu 1516/32, Praha, – Holešovice