18 September

Team Leader Wealth Management

B.I.G. Capital, a.s.
Londýnské náměstí 853/1, Brno, – Štýřice
Jsme ryze česká investiční společnost, která zná dokonale české prostředí "korunového" kapitálového trhu. Díky tomu našim klientům dokážeme najít tu nejlepší investiční cestu ke zhodnocení jejich financí, propojit nejrůznější české firmy s vhodnými investory a naopak. Věříme každému jednotlivci z celého našeho týmu. Všichni se od samotného založení firmy podílejí také na jejím rozvoji. Jejich znalosti, zkušenosti, osobní přístup, vysoká zodpovědnost a nadhled nad věcí stojí za úspěšnými kroky k budování dobrého jména společnosti a zkvalitňování našich služeb.

Baví vás investice, práce s lidmi a zároveň nechcete být jen dalším článkem v korporátní struktuře?

Hledáme člověka, který si vezme pod křídla vlastní tým Wealth Managerů, pomůže mu růst a zároveň bude sám aktivní v obchodě.

Co bude vaším úkolem?

Jako Team Leader Wealth Management budete mít na starosti především budování a rozvoj vlastního týmu. Budete hledat nové kolegy, nastavovat s nimi spolupráci, být jim oporou v začátcích a postupně z nich pomáhat dělat samostatné a úspěšné Wealth Managery.

Nečekáme, že budete jen „manažer od stolu“. Chceme člověka, který má zkušenost s obchodem, rozumí investicím a dokáže být pro svůj tým přirozeným vzorem.

Vaše role bude kombinací leadershipu, náboru, rozvoje lidí a vlastní obchodní činnosti.

Na čem budete pracovat?

• budete budovat a vést vlastní tým Wealth Managerů,
  • budete zodpovědný/á za jejich adaptaci, rozvoj a dlouhodobý růst,
  • pomůžete členům týmu nastavovat obchodní strategii a hledat nové obchodní příležitosti,
  • budete se věnovat také vlastní obchodní činnosti,
  • budete pracovat s klienty v oblasti investic a wealth managementu,
  • budete mít k dispozici širokou produktovou nabídku našeho vlastního OCP – od veřejně obchodovaných investičních nástrojů až po naše vlastní řízená portfolia,
  • budete mít prostor ovlivňovat, jak bude váš tým fungovat a kam se bude dál rozvíjet.

A na nábor nebudete sami.

Ví­me, že postavit kvalitní tým není otázka pár inzerátů na pracovních portálech. Proto vám poskytneme headhuntingovou podporu, která vám pomůže s vyhledáváním a oslovováním vhodných lidí.

Vy tak můžete svou energii věnovat především tomu, co je pro Team Leadera klíčové – vybrat správné lidi, získat si jejich důvěru a pomoct jim být úspěšní.

Koho hledáme?

Hledáme zkušeného obchodníka nebo manažera z oblasti investic, wealth managementu, private bankingu, finančního poradenství nebo podobného segmentu, který už má za sebou výsledky a chce udělat další krok.

Nemusíte mít za sebou deset let v manažerské pozici. Důležitější pro nás je, že:

• rozumíte investicím a finančnímu trhu,
  • máte obchodního ducha a umíte pracovat s klienty,
  • dokážete získat a udržet kvalitní lidi,
  • umíte vést tým lidsky, ale zároveň si dokážete nastavit jasná očekávání,
  • jste samostatný/á a chcete mít reálný vliv na to, jak bude váš tým fungovat,
  • přemýšlíte dlouhodobě a chcete budovat něco vlastního, ne jen plnit krátkodobé tabulky.

Pokud vás láká kombinace investic, obchodu a vedení lidí a chcete kolem sebe vybudovat tým, který bude mít výsledky, rádi se s vámi potkáme.

Pošlete nám CV nebo LinkedIn profil a pojďme si nezávazně říct, jestli je to role právě pro vás.

Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Občerstvení na pracovišti, Firemní akce, Individuální rozvržení pracovní doby, Dovolená více než 5 týdnů

Who's looking:
B.I.G. Capital, a.s. (Employer)
Job location:
Londýnské náměstí 853/1, Brno, – Štýřice
Salary:
80,000 – 160,000 Kč / month
Full-time
Freelance / self-employed (IČO)
Secondary education
CS (C2) – advantage