Naše společnost spadá pod křídla francouzské BNP Paribas Cardif. Hvězdné logo je většině lidí důvěrně známo díky sponzorství největších tenisových turnajů. A hvězdné je i naše poslání – chránit své klienty v případě nenadálých životních událostí, jako je třeba výpadek příjmu kvůli ztrátě zaměstnání nebo dlouhodobé nemoci.
V České republice máme dvě divize – Cardif Pojišťovna a Cardif Services, která se zaměřuje na vývoj klíčových softwarů pro pojišťovny skupiny BNP v rámci kontinentální Evropy. Nedílnou součástí Cardif Services jsou sdílené služby jako vývoj a naceňování pojistných produktů, HR, optimalizace a sjednocování procesů nebo řízení financí.
Baví Vás komunikace s lidmi a máte radost, když dokážete někomu pomoci? Do našeho klíčového oddělení, které má na starosti komunikaci s klienty našich obchodních partnerů, hledáme nového parťáka či parťačku.
Staňte se důležitým členem malého přátelského týmu se smyslem pro humor, který umí táhnout za jeden provaz.
Bonusy/prémie, Sleva na firemní výrobky/služby, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Zdravotní volno/sickdays, Individuální rozvržení pracovní doby