Staňte se součástí globálního lídra v námořní logistice.
O společnosti MSC:
Jsme největší firmou na světě v oblasti mezinárodní přepravy námořních kontejnerů. Naše sídlo je v Ženevě, působíme ve více než 155 zemích a máme přes 200 000 zaměstnanců. Jsme světovou jedničkou v globální kontejnerové přepravě a v tuto chvíli rozšiřujeme náš Data Entry tým v Praze.
Koho hledáme?
Hledáme juniorního kolegu nebo kolegyni, který/á bude podporovat odbavení námořních zásilek po celém světě. Nemusíš být odborník na kontejnerovou dopravu. Všechno tě naučíme. Stačí mít chuť se učit, pečlivý přístup a zvládnout komunikaci v angličtině.
Jedná se o pozici na dobu určitou, přibližně na 1,5 roku, jako zástup za kolegu, který odchází na rodičovskou dovolenou.
Po návratu kolegy z rodičovské dovolené rádi zvážíme možnost další spolupráce a případného uplatnění na jiné pozici v rámci společnosti, podle aktuálních možností firmy.
Práce je vhodná pro absolventy.
🟡Tvá náplň práce:
🟡Co od Tebe požadujeme:
🟡Co ti nabídneme?
🚢 Přidej se k MSC a pomoz nám hýbat světem. Pošli nám svůj životopis (v CZ) a staň se součástí našeho týmu! 🚢
Notebook, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce