5 October

Referent/Referentka pro kvalifikační rozvoj

Masarykova univerzita
Kamenice 753/5, Brno, – Bohunice

Lékařská fakulta MU je prestižním vzdělávacím a výzkumným pracovištěm, které sídlí v prostorách moderního univerzitního kampusu v Brně-Bohunicích a zaměstnancům nabízí skvělé podmínky pro práci a širokou síť benefitů.

Oddělení pro kvalifikační rozvoj pomáhá studentům s administrativou spojenou s doktorským studiem, podporuje činnost Vědecké rady LF MU, administrativně zajišťuje habilitační a jmenovací řízení a administraci soutěží, udělování cen a medailí na LF MU.

Více se o nás můžete dozvědět na webových stránkách (https://www.med.muni.cz/), facebooku (https://www.facebook.com/med.muni.cz), twitteru (https://x.com/Science_MEDMUNI) nebo instagramu (https://www.instagram.com/muni_med/).
Naše agenda je podrobněji popsaná zde:

Náplní Vaší práce bude:

• zabezpečení přijímacího řízení včetně zápisů studentů;
  • zajištění kompletní agendy PhD studia, vedení studijních spisů studentů;
  • organizace státních závěrečných zkoušek a obhajob disertačních prací;
  • zpracování analýz výsledků studia;
  • příprava podkladů pro výplaty doktorských stipendií a tzv. doktorského studijního příjmu
  • příprava podkladů a aktivní spolupráce s uchazeči o kvalifikační řízení (habilitační řízení – titul doc., jmenovací řízení – titul prof.);
  • příprava zasedání vědeckých rad LF MU;
  • zajišťování návrhů interních i externích ocenění, pamětních medailí, čestných doktorátů apod.;
  • správa webových stránek oddělení;
  • spolupráce s oborovými radami a komisemi, výzkumnými skupinami, knihovnou a dalšími odděleními napříč LF MU.

Co od Vás očekáváme?

• SŠ nebo VŠ vzdělání;
  • vynikající komunikační a organizační dovednosti;
  • výbornou úroveň práce na PC, především s MS Office (ověříme před pohovorem);
  • výbornou znalost českého jazyka;
  • schopnost aktivní komunikace v AJ (ověříme během pohovoru);
  • pečlivost, zodpovědnost a schopnost týmové spolupráce;
  • komunikativnost a ochotu učit se nové věci;

Co Vám nabízíme?

• přátelský kolektiv, podporu při zapracování;
  • zázemí prestižní instituce;
  • pružnou pracovní dobu, možnost práce z domova;
  • možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje, např. jazykové vzdělávání, rozvojové kurzy, využití knihoven MU, možnost zahraničních pobytů a stáží, účast na konferencích apod.;
  • 6 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění a další.

Pracoviště: Univerzitní kampus Bohunice, Kamenice 5, 625 00 Brno
Typ smlouvy: na dobu určitou 1 rok, s možností dalšího prodloužení při oboustranné spokojenosti
Úvazek: 1,0 (40 hodin týdně)
Předpokládaný nástup: 1. 1. 2027 nebo dle dohody

Jak se přihlásit?

Přihlášky doložené strukturovaným životopisem a krátkým motivačním dopisem zasílejte prosím pomocí e-přihlášky přes tento odkaz: https://www.muni.cz/o-univerzite/kariera-na-mu/volna-mista/81816

Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Možnost občasné práce z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Dovolená více než 5 týdnů

Who's looking:
Masarykova univerzita (Employer)