Lékařská fakulta MU je prestižním vzdělávacím a výzkumným pracovištěm, které sídlí v prostorách moderního univerzitního kampusu v Brně-Bohunicích a zaměstnancům nabízí skvělé podmínky pro práci a širokou síť benefitů.
Oddělení pro kvalifikační rozvoj pomáhá studentům s administrativou spojenou s doktorským studiem, podporuje činnost Vědecké rady LF MU, administrativně zajišťuje habilitační a jmenovací řízení a administraci soutěží, udělování cen a medailí na LF MU.
Více se o nás můžete dozvědět na webových stránkách (https://www.med.muni.cz/), facebooku (https://www.facebook.com/med.muni.cz), twitteru (https://x.com/Science_MEDMUNI) nebo instagramu (https://www.instagram.com/muni_med/).
Naše agenda je podrobněji popsaná zde:
Náplní Vaší práce bude:
Co od Vás očekáváme?
Co Vám nabízíme?
Pracoviště: Univerzitní kampus Bohunice, Kamenice 5, 625 00 Brno
Typ smlouvy: na dobu určitou 1 rok, s možností dalšího prodloužení při oboustranné spokojenosti
Úvazek: 1,0 (40 hodin týdně)
Předpokládaný nástup: 1. 1. 2027 nebo dle dohody
Jak se přihlásit?
Přihlášky doložené strukturovaným životopisem a krátkým motivačním dopisem zasílejte prosím pomocí e-přihlášky přes tento odkaz: https://www.muni.cz/o-univerzite/kariera-na-mu/volna-mista/81816
Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Možnost občasné práce z domova, Individuální rozvržení pracovní doby, Dovolená více než 5 týdnů