V Omnicomu děláme kampaně pro velké značky, které pravděpodobně znáš. Nejsme kreativci, nakupujeme reklamní prostor a vyhodnocujeme zásah cílové skupiny. Například v social media neřešíme obsahový plán, copy a grafiku, ale formáty, umístění a cenu za klik.
Digitál je naší největší disciplínou a pracuje v něm přibližně 70 plannerů a performance specialistů. Teď hledáme někoho, kdo umí online marketing uchopit strategicky, chápe širší kontext a zvládne ho přenést do reality.
Tato role je mix strategie, plánování a accounta.
Nehledáme “klikacího specialistu”, ale někoho, kdo vidí za kampaněmi byznys a umí o něm mluvit s klientem.
Zaměstnanecký poměr, 2 dny home-office, více na www.tribee.cz/cs/spolecnost/omnicommedia .
Zhruba polovina role je o komunikaci a propojování lidí, druhá o samotném online marketingu.
Aktuálně už bohužel nemáme prostor pro juniorní zájemce bez praktických zkušeností.
A k tomu:
Nejsme startup. A ani si na něj nehrajeme.
Nejvíc to u nás sedí lidem, kteří chtějí:
Pro lepší představu o našem firemním životě se podívej na náš profil na Tribee (www.tribee.cz/cs/spolecnost/omnicommedia) a na Atmoskopu (https://www.atmoskop.cz/nazory-na-zamestnavatele/2767658-omnicom-media-group-s-r-o). Atmosféru nejlépe uvidíš na Instagramu (hledej OMD Digital i OmnicomMediaGroup.cz). Nebo si třeba poslechni náš OMG podcast (https://open.spotify.com/show/6Zc8MFOfOWCsPfpGmfdaq2).
Dává ti to smysl? Ozvi se.
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Nadstandardní lékařská péče, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Firemní školka, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů, Vlastní organizace náplně práce, Vyhrazený čas na inovace