2 October

ANALYTIK TECHNICKÝCH DAT

Tark Thermal Solutions s.r.o.
Průmyslová 497, Liberec, – Liberec XXIII-Doubí
Společnost Tark Thermal Solutions s.r.o. je předním dodavatelem řešení pro správu tepla pro významné výrobce ve zdravotnickém, analytickém, výrobním a telekomunikačním průmyslu. V případě lékařských aplikací se naše produkty a systémy zabývají přesnou kontrolou teploty zobrazovacích a diagnostických systémů. Pro průmyslová zařízení, jako jsou kontrolní zařízení na bázi rentgenových paprsků nebo průmyslové lasery, nabízíme jak pevná termoelektrická, tak kapalinová chladicí řešení, která řeší širokou škálu požadavků na chladicí kapacitu.

Nabízíme Vám zajímavou příležitost podílet se na projektu v souladu s RoHS (dle směrnice EU o omezení používání některých nebezpečných látek v elektrických a elektronických zařízeních). Vaší rolí bude poskytovat technickou a analytickou podporu prostřednictvím sběru, správy a analýzy technických informací.

Co bude náplní práce

• Analýza dat – Identifikace produktů a komponent, analýza kusovníků (BOM) a vyhodnocování datových nesrovnalostí
  • Správa databází – Konsolidace a kontrola úplnosti dat z různých zdrojů, správa materiálových deklarací
  • Revize dokumentace – Práce s technickou dokumentací, výkresy, datasheets a jejich porovnávání
  • Podpora získávání dat – Sledování otevřených požadavků a eskalace chybějících informací

Co požadujeme

• Vysokoškolské vzdělání technického zaměření (student nebo čerstvý absolvent). Přednostně: strojní/elektrotechnika, mechatronika, materiálové či průmyslové inženýrství, datová analytika
  • Orientace v práci s technickými daty
  • Pokročilá znalost MS Excel
  • Porozumění technické dokumentaci
  • Angličtina min. B2
  • Práce s ERP systémy (QAD, SAP apod.) nebo CAD (SolidWorks) výhodou
  • Zkušenost z výrobního prostředí
  • SQL databáze, kontingenční tabulky, práce s velkými objemy dat

Co vám můžeme nabídnout

• Motivační platové ohodnocení
  • 25 dní dovolené
  • 2 dny osobního volna
  • Možnost občasné práce z domu (home office)
  • Měsíční příspěvek do balíčku benefitů v hodnotě 1000 Kč
  • Dotované závodní stravování
  • Firemní vzdělávání, jazykové kurzy
  • Vyvážený soukromý a pracovní život
  • Práce v dynamické zahraniční společnosti
  • Občerstvení na pracovišti
  • Příjemné a přátelské pracovní prostředí

Zaujala Vás naše nabídka? Zašlete nám svůj životopis a my se Vám rádi ozveme!

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Who's looking:
Tark Thermal Solutions s.r.o. (Employer)
Job location:
Průmyslová 497, Liberec, – Liberec XXIII-Doubí
Full-time, Part-time
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ)
Secondary education
CS (C2) – required, EN (C1) – required