Značka TRADICE (www.tradice.org), která spojuje krásu českého řemesla, lidových tradic a etické nadčasové módy, hledá klíčového člověka do svého týmu. Procházíme transformací – stavíme nový e-shop a cílíme na výrazné navýšení objemu výroby.
Hledáme „pravou ruku“ zakladatelky (www.zuzanaosako.com). Někoho pečlivého a samostatného, kdo převezme organizaci provozu, komunikaci s dílnami a pomůže značce hladce růst. Může to být role pro někoho mladšího, kdo se v této příležitosti naplno najde, stejně jako pro zkušeného profesionála, který už přesně ví, co chce, a má za sebou bohatou praxi. Důležitá je pro nás hlavně motivace a chuť tvořit s námi něco dlouhodobého.
Co bude Vaší hlavní náplní práce?
- Řízení výroby a plánování: Denní kontakt s dodavateli a krejčovskými dílnami, hlídání termínů, materiálů a spolehlivá evidence potřeb na střihy.
- Optimalizace procesů a operativa: Nastavování systémů pro efektivnější výrobu a sklad. Komplexní a samostatné řešení operativy včetně sledování hospodárnosti s vlastním rozpočtem.
- Rozvoj obchodu: Oslovování potenciálních zákazníků, tvorba a rozesílání prezentací, hledání nových příležitostí a vymýšlení kreativních nápadů pro sociální sítě.
- Vyjednávání: Domlouvání obchodních podmínek (s podporou zakladatelky) a hledání společné cesty se všemi partnery.
Koho hledáme a jaké byste měli mít vlastnosti?
- Organizační talent a selský rozum: Rychle se zorientujete v dynamickém prostředí, dotahujete úkoly do konce a pokud vidíte problém, sami rovnou navrhujete řešení.
- Laskavá, ale pevná autorita: Umíte respektujícím způsobem vyjednávat s lidmi z různých oborů, ale zároveň si dokážete stát za termíny a dohodami.
- Komunikační dovednosti: Kultivovaný, hezký a gramaticky správný projev v češtině (písemný i ústní) a komunikativní angličtina s přesahem na zahraniční klientelu.
- Výhodou: Zkušenosti z e-commerce, fashion prostředí nebo s organizací výroby. Vlastní vůz pro občasný převoz kolekcí.
Co Vám můžeme nabídnout:
- Smysluplnou práci v krásném prostředí české autorské tvorby a v přátelském týmu.
- Obrovský prostor pro růst – hledáme člověka, který u nás výhledově vyroste až do role provozního ředitele/ky.
- Flexibilní časovou investici (cca 5 hodin denně).
Základní parametry pozice:
- Forma spolupráce: V první fázi spolupráce na IČO, časem možnost přejít na zaměstnaneckou smlouvu.
- Lokalita: Práce převážně z domova s pravidelným setkáváním (cca 1x týdně) ve studiu/kanceláři na Praze-Zbraslav. Lokalita Praha je výhodou, ale ne nutností.
- Termín nástupu: Co nejdříve.
- Who's looking:
- Kofola (Employer)
- Job location:
- U Národní galerie 470, Praha, – Zbraslav
- Type of Employment:
- Full-time
- Type of Contract:
- Freelance / self-employed (IČO)
- Recommended education:
- Secondary education