Kdo jsme?
Jsme Seyfor, jedna z největších IT společností ve střední Evropě, která se zaměřuje na vývoj a implementaci podnikových systémů (ERP, CRM, účetní a daňový software). Pomáháme firmám automatizovat a zefektivňovat jejich procesy, a to jak v Česku, tak i v zahraničí.
Vyznačujeme se dynamickým růstem, stabilním zázemím a silným technologickým know-how.
Naše hodnoty jsou odbornost, stabilita a partnerství. Zakládáme si na týmové spolupráci, rozvoji zaměstnanců a poskytování špičkových služeb.
Pokud hledáš firmu, která spojuje moderní technologie, byznys a inovace, Seyfor je tím pravým místem.
Podílej se na rozvoji a implementaci platformy ELDAx, která zajišťuje právně důvěryhodné digitální dokumenty pro státní správu i velké organizace.
Hledáme zkušeného IT analytika, kterého baví jít do detailu zadání, pochopit potřebu zákazníka a její dopad do systému a převést ji do kvalitní specifikace pro vývoj. Jde o hands-on odbornou roli bez vedení lidí – těžištěm práce je systémová, procesní a integrační analýza, nikoli projektové nebo produktové řízení.
Budeš u projektů, kde se propojuje legislativa eIDAS, architektura informačních systémů, data a komplexní integrační prostředí.
Proč by tě tahle role mohla zajímat:
- Budeš řešit komplexnější analytická zadání, u kterých je potřeba pochopit business, systém i jeho návaznosti.
- Uvidíš výsledek své práce od požadavku zákazníka až po fungující řešení.
- Dostaneš vysokou míru odborné samostatnosti.
- Budeš pracovat na řešení s reálným dopadem pro státní správu i velké organizace.
Co budeš potřebovat:
- Alespoň 5 let, ve které byla IT/systémová analýza významnou součástí tvé práce. zkušeností s analýzou a návrhem informačních systémů.
- Zkušenost se samostatným převodem požadavků do analytického zadání pro vývojový tým.
- Praktickou znalost UML a procesního/business modelování.
- Schopnost pracovat s daty a SQL při analýze a ověřování řešení.
- Orientaci v integračních principech a zkušenost s REST nebo SOAP API.
- Zkušenost s vedením analytických workshopů a komunikací se zákazníky.
- Schopnost domluvit se s různými stakeholdery – od businessu přes vývojáře až po architekty.
- Výbornou češtinu a angličtinu na komunikativní úrovni.
- Samostatnost, systematičnost, analytické myšlení a smysl pro detail.
- Ochotu pravidelně docházet do kanceláře v Brně; home office je možný po domluvě.
Výhodou je:
- Zkušenost s rozsáhlejšími informačními systémy, veřejnou správou, eGovernmentem, eHealth nebo jiným regulovaným prostředím.
- Znalost eIDAS, elektronických podpisů, pečetí nebo dlouhodobé archivace.
- Praktická zkušenost s využíváním AI nástrojů při analytické práci – například při práci s požadavky, dokumentací nebo daty.
Náplň tvé práce trochu technicky:
- Povedeš analytické workshopy se zákazníky a klíčovými uživateli a budeš strukturovat jejich požadavky.
- Budeš analyzovat dopady změn do procesů, systému, dat a integrací.
- Detailně rozpracuješ funkční i nefunkční požadavky do zadání pro vývoj.
- Navrhneš procesní modely, use casy a datové toky v UML.
- Pomocí SQL budeš ověřovat data a souvislosti potřebné pro návrh řešení.
- Budeš analyzovat a specifikovat REST/SOAP integrační rozhraní mezi ELDAx a okolními systémy.
- Navržené řešení budeš konzultovat s vývojáři a architekty.
- Zapojíš se do podpory testování, akceptace a nasazení do produkce.
Co ti tato role přinese:
- Stabilní odbornou pozici u dlouhodobě rozvíjeného produktu.
- Prostor využít svoje zkušenosti v samotné analýze a návrhu řešení, bez nutnosti přecházet do people managementu.
- Odborný růst v oblasti digitální důvěry, eIDAS a elektronické archivace.
- Možnost poznat komplexní produkt a jeho integrační prostředí skutečně do hloubky.
- Silné technologické zázemí skupiny Seyfor.
- Moderní kanceláře v Brně, příjemnou týmovou atmosféru a flexibilní pracovní dobu.
Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Dovolená více než 5 týdnů
- Who's looking:
- Seyfor, a. s. (Employer)
- Job location:
- Okružní 732/5, Brno, – Lesná