9 October

Vedoucí systémového inženýringu (m/ž)

Foxconn Czech Republic
U Zámečku 27, Pardubice, – Pardubičky

Jste zkušený systémový inženýr a máte zkušenost s vedením lidí nebo se chcete posunout do vedoucí pozice? Umíte spojit technické řešení se znalostí firemních procesů a potřeb zákazníků? Pak možná hledáme právě vás! Aktuálně totiž obsazujeme pozici vedoucího systémového inženýringu, který povede tým a zároveň zůstane odbornou oporou pro jeho technickou agendu. Zaujalo vás to? Tak čtěte dál!

Co vás na pozici čeká?

• vedení týmu systémového inženýringu a rozvoj jeho odborných kompetencí
• návrh, rozvoj a údržba informačních systémů a aplikací podporujících výrobní a logistické procesy
• analýza byznysových a zákaznických požadavků a jejich převod do funkčních a systémových řešení
• návrh a rozvoj systémové architektury, procesů, datových toků a systémových integrací
• koordinace vývoje, implementace, integračního testování a nasazování nových řešení
• spolupráce na rozvoji a integraci ERP, MES, WMS a dalších výrobních systémů
• řešení komplexních technických a procesních problémů, analýza jejich příčin a návrh dlouhodobých nápravných opatření
• řízení projektů, priorit, kapacit a pracovních plánů týmu
• nastavování a udržování systémových a technických standardů
• komunikace se zákazníky, interními technickými týmy, výrobou, logistikou a managementem
• podpora transformačních, digitalizačních a automatizačních projektů
• reporting výsledků, projektového statusu a KPI oddělení

Co očekáváme my od vás?

• předchozí zkušenost na pozici systémového inženýra, systémového analytika, solution architekta nebo v obdobné technické či analytické roli
• zkušenost s vedením lidí, ideálně technického týmu
• dobrou orientaci v návrhu systémů, systémové architektuře a životním cyklu vývoje a implementace řešení
• schopnost analyzovat komplexní byznysové požadavky a převádět je do funkčních a technických specifikací
• analytické a technické myšlení a schopnost hledat příčiny problémů napříč systémy a procesy
• zkušenost se systémovými integracemi; znalost SAP nebo jiného ERP systému velkou výhodou
• výhodou znalost MES, WMS, EDI/B2B, databází, API nebo programování
• zkušenost s integračním, regresním nebo end-to-end testováním výhodou
• schopnost koordinovat aktivity napříč více technickými a byznysovými týmy
• komunikativní znalost angličtiny pro spolupráci se zahraničními zákazníky a partnery
• výhodou zkušenost z výrobní společnosti a znalost výrobních, skladových nebo logistických procesů

Co vám za to nabídneme?

• flexibilní pracovní dobu s možností občasného homeoffice po zaučení
• smlouvu na dobu neurčitou
• přátelský kolektiv a rozmanitou práci
• široké portfolio benefitů: 5 týdnů dovolené, benefitní systém Cafeterie, mobilní tarify za velmi výhodné ceny pro vás i vaše blízké, příspěvek na penzijní připojištění, firemní fitness a kavárna, dotované stravování v areálu, slevy u našich partnerů a mnohem více!

A kdo jsme my?

Ve Foxconnu žijeme technologiemi. Aby také ne, když jsme jedním z největších výrobců elektronických a elektrotechnických zařízení a součástek do počítačů na světě. Celosvětově za náš tým kope více než milion lidí. Jen v České republice je nás skoro 5 tisíc. V Pardubicích zabírají naše závody plochu jako 16 fotbalových hřišť a denně vypravíme k zákazníkům 40 kamionů našich výrobků. Pojďte s námi posílat výrobky do světa i vy!

Zaujala vás tato pozice? Tak nám pošlete svůj životopis, rádi se s vámi potkáme u osobního pohovoru, abychom si řekli více!

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Závodní stravování, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Příspěvek na vzdělání, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Who's looking:
Foxconn Czech Republic (Employer)
Job location:
U Zámečku 27, Pardubice, – Pardubičky