LIKO-S je rodinná stavební a strojírenská společnost, která je na trhu od roku 1992. Jsme evropským lídrem v montovaných interiérových systémech, dodáváme zelené fasády a máme špičkovou výrobu svařenců z nerezi. Na naše produkty a systémy máme mnoho patentů a našim klientům nabízíme inovativní řešení.
Do našeho týmu hledáme technického specialistu / rozpočtáře. Nemusíte mít roky zkušeností, důležitější je technické myšlení. Staňte se součástí obchodu a podílejte se na projektech pro nejvýznamnější firmy v Česku.
JAKÁ BUDE VAŠE ROLE?
- Zajištění technické podpory realizačnímu týmu – zpracování cenových nabídek.
- Spolupráce s obchodním manažerem.
- Každodenní práce v Autocadu v naší moderní kanceláři na Main Pointu Pankrác.
- Jsme moderní firma, neustále se zlepšujeme, vyvíjíme, rozšiřujeme a v oblasti interiérových systému udáváme trendy v oboru. Můžete být u toho!
CO OČEKÁVÁME:
- Technické vzdělání.
- Uživatelskou znalost MS Office.
- Proaktivní přístup. Dělá Vám radost, když vymyslíte, jak udělat věci lépe, efektivněji a kvalitněji.
- Jste detailista, který rád dotahuje věci do konce a nad detaily rozhodně rukou nemávne.
VĚŘÍME, ŽE VÁS POTĚŠÍ:
- Odměna po zkušební době v rozmezí 49.000–60.000 Kč dle zkušeností a osobních kritérií
- Budete mít přímý vliv na zisk divize a o ten se s Vámi rádi podělíme.
- LIKO-S Free days - 5 dní volna navíc.
- Připravíme Vám plán adaptace, během které se seznámíte s provozem celé firmy.
- Zajímavá práce v rodinné firmě s více než 30 letou tradicí, kde dostanete prostor pro seberealizaci.
- Být součástí mladého a přátelského kolektivu s elánem dosahovat skvělých výsledků.
- Práce pod značkou, která je špičkou na trhu.
- Pracovní smlouva na dobu neurčitou.
- Velká škála firemních benefitů (Multisport karta, finanční odměny za výročí či svatbu a dítě, telefon, notebook, moderní firemní oblečení, příspěvek na stravování, aj.).
- Možnost vzdělávání v naší firemní škole - technické, osobnostní, jazykové.
- Flexibilní začátek/konec pracovní doby.
Nástup: dohodou
Zaujala vás tato pozice? Ozvěte se nám a rádi se Vám obratem ozveme a probereme možnosti spolupráce.
Těšíme se na Vás!
Kontakt: Hana Zlatníková, HR Manažer
+420 607 009 270
Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Kafetérie, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zvýhodněné půjčky zaměstnancům, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce, Individuální rozvržení pracovní doby, Možnost si napracovat hodiny, Možnost delšího neplaceného volna, Individuální rozpočet na osobnostní růst, Pracovní oblečení
- Who's looking:
- LIKO-S, a.s. (Employer)
- Job location:
- Milevská 2095/5, Praha, – Krč