8 September

Sales Operations Coordinator

4Life Direct Insurance Services s.r.o., odštěpný závod
Pobřežní 394/12, Praha, – Karlín
Společnost 4Life Direct naplňuje od roku 2008 potřeby více než půl milionu spokojených klientů a je držitelem ocenění mezinárodní asociace Contact Centre World za nejlepší kontaktní centrum v Evropě pro roky 2012 a 2013. Více informací naleznete na www.4lifedirect.cz.

Máte rádi čísla, umíte si udržet přehled a zároveň Vás baví práce s lidmi? Hledáte pozici, kde nebudete jen připravovat reporty, ale budete mít možnost ovlivnit fungování obchodního týmu? Pak hledáme právě Vás.

Jsme 4Life Direct – přímý poskytovatel životního a neživotního pojištění působící ve více evropských zemích. Na českém a slovenském trhu působíme již více než 7 let.

Do našeho obchodního týmu hledáme Sales Operations Coordinatora, který bude mít přehled o výsledcích týmu, datech i každodenním fungování obchodního oddělení.

Co Vás u nás čeká?

Reporting a výsledky

• sledování výkonnosti obchodního týmu – produktivita, délka hovorů, kontaktování a další klíčové ukazatele,
  • monitoring docházky a aktivity týmu,
  • příprava denních, týdenních a měsíčních reportů,
  • práce s daty a hledání odchylek nebo trendů,
  • komunikace výsledků s Team Leadery a Branch Managerem.
  • Sales Operations
  • práce s obchodními databázemi a leady,
  • přesouvání leadů mezi jednotlivými frontami podle výkonu a stáří,
  • kontrola správnosti dat a podkladů pro reporting,
  • příprava podkladů pro obchodní porady a výpočet incentiv,
  • správa obchodního kalendáře a vybraných procesních dokumentů.

Sales Arena, soutěže a motivace

V Microsoft Teams máme vlastní Sales Arenu, kde obchodní tým sleduje aktuální výsledky, soutěže a úspěchy kolegů. Její správa bude jednou z Vašich hlavních odpovědností.

Budete aktualizovat statistiky a žebříčky, zveřejňovat výsledky, organizovat obchodní soutěže a přicházet s nápady, jak tým zapojit a motivovat.

Součástí práce budou také kvízy, výzvy a další menší týmové aktivity.

• spolupráce s Training & QA při onboardingu a zapracování nových kolegů,
  • sledování výsledků nováčků během zkušební doby,
  • evidence školení a související dokumentace,
  • spolupráce s QA na sledování kvality,
  • správa skriptů, šablon a dalších podkladů pro obchodní tým,
  • administrativní podpora recruitmentu.

Koho hledáme?

Hledáme člověka, který má rád pořádek v datech, umí si zorganizovat práci a zároveň se nebojí komunikovat s lidmi.

Ideálně:

• jste pečlivý/á a máte smysl pro detail,
  • umíte pracovat v Excelu a orientujete se v datech,
  • dokážete si samostatně určit priority,
  • když něco nesedí, všimnete si toho a hledáte důvod,
  • umíte své zjištění srozumitelně komunikovat,
  • nebojíte se přijít s vlastním nápadem a dotáhnout ho,
  • baví Vás týmové aktivity a zdravá soutěživost.
  • Zkušenost ze sales, call centra, Sales Operations, reportingu nebo operations je výhodou, nikoliv podmínkou.

Co Vám nabídneme?

• práci v mezinárodní společnosti s dlouhodobým působením na českém a slovenském trhu,
  • pozici s přímým vlivem na fungování obchodního týmu,
  • kombinaci práce s daty, organizace, komunikace a práce s lidmi,
  • prostor pro vlastní nápady a iniciativu,
  • možnost rozvíjet se v oblasti Sales Operations,
  • přátelské a profesionální pracovní prostředí.

Zaujalo Vás to?

Pokud hledáte práci, kde se každý den řeší něco jiného a kde budete mít možnost vidět přímý dopad své práce na obchodní tým, budeme rádi, když se nám ozvete.

Pošlete nám svůj životopis v češtině i angličtině.

A pokud si chcete nejdříve udělat obrázek o tom, jak se u nás pracuje, podívejte se, co o nás říkají naši kolegové na Atmoskop.cz.

Bonusy/prémie, Provize z prodeje, Sleva na firemní výrobky/služby, Notebook, Stravenky/příspěvek na stravování, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Zdravotní volno/sickdays, Možnost občasné práce z domova, Firemní akce

Who's looking:
4Life Direct Insurance Services s.r.o., odštěpný závod (Employer)
Job location:
Pobřežní 394/12, Praha, – Karlín