Firma PWO Czech Republic a.s. sídlící ve Valašském Meziříčí je součástí německého koncernu PWO.
Jsme dominantním výrobcem nástrojů a významným dodavatelem plechových výlisků a sestav pro automobilový průmysl. Našim zákazníkům nabízíme komplexní služby v oblasti vývoje, konstrukce, výroby nástrojů a výroby kovových komponentů.
Jsme úspěšní díky kvalitní práci našich zaměstnanců. To je také důvod, proč klademe velký důraz na jejich rozvoj. Díky důkladnému úvodnímu zaškolení, neustálému vzdělávání a profesnímu rozvoji v kombinaci s nejnovějšími pracovními postupy a výrobními technologiemi jsme přesvědčeni, že si budujeme nejsilnější možnou pozici do budoucna.
PWO - Vaše příležitost!
Za každou smlouvou, školením nebo personální změnou je spousta práce, která musí fungovat na jedničku. A právě do tohoto zákulisí hledáme spolehlivého parťáka nebo parťačku na brigádu.
Co bude náplní práce?
- administrativní podpora HR oddělení
- zadávání a aktualizace dat v interních systémech
- práce s dokumentací a personální agendou
- překlady a podpora komunikace v angličtině
Co očekáváme?
- minimálně středoškolské vzdělání
- angličtinu na komunikativní úrovni
- zájem o oblast lidských zdrojů
- pečlivost, spolehlivost a schopnost zacházet s důvěrnými informacemi
- výhodou je zkušenost z HR
Co Vám můžeme nabídnout:
- spolupráci na DPP nebo DPČ
- rozsah přibližně 30 hodin měsíčně
- flexibilní pracovní dobu
- pozici vhodnou pro studenty nebo rodiče na MD/RD
Širokou škálu zaměstnaneckých benefitů:
- dovolená dle zákoníku práce
- příspěvek na stravování
Další informace:
Aktuální informace o naší společnosti (včetně aktuálně nabízených pozic) můžete sledovat i na našem webu www.pwo.cz , případně na facebooku.
Pro bližší informace nás můžete kontaktovat i na emailu: prace(zav)pwo-group.com
- Who's looking:
- PWO Czech Republic a.s. (Employer)
- Job location:
- Valašské Meziříčí,