15 September

Brand Manager Praha

GIVET Czech s.r.o.
Lomnického 1705/5, Praha, – Nusle
GIVET je B2B beauty house of brands založený v Itálii 14. března 2022. Zaměřujeme se na tvorbu, vývoj a rozvoj kosmetických řešení napříč různými kategoriemi. V roce 2024 jsme prodali více než 1,5 milionu produktů a působíme ve 27 evropských zemích. Naše portfolio: KORIKA | NOVELLISTA | ICONIQUE Professional | Saffee | MEDIBLANC | BrushArt | NOBEA | SKINSOO |

GIVET HLEDÁ POSILU DO TÝMU

Brand Manager

Máme šampony, vlasové doplňky, parfémy, dermokosmetiku i korejskou péči – a hledáme člověka, který z toho postaví značky, na které lidi nezapomenou po prvním pohledu na regál. Ne dalšího strážce brand manuálu, ale někoho, kdo má vlastní názor, cítí trendy dřív než ostatní a má dostatek odvahy jít s kůží na trh!

Co budeš mít na starosti

• Brand strategie, kterou uneseš na vlastních zádech. Jsi její owner – a hlavně ji umíš „prodat“ napříč firmou. Jsi ten správný interní influencer, co kope za vlastní značku i tam, kde to není úplně jeho pařez.
  • Čísla ti nejsou cizí. Průzkum trhu, analýza trendů, sell-out reporting, rozpočty, P&L a spolupráce na forecastech.
  • Marketing napřímo. Úzká spolupráce s marketingem. Jsi ten, kdo briefuje marketingový tým na kampaně a hlídá, aby značka po cestě neztratila tvář a směr.
  • Kreativa se vším všudy. Vytváříš kreativní koncepty spolu s naším interním kreativním týmem. Nejsi jen schvalovatel, jsi spoluautor.
  • Novinky a trendy. Jezdíš po světě (veletrhy, inspirace, konkurence), lovíš, co se chystá ve světě beauty, a na základě toho briefuješ produktový tým, co má vzniknout příště.
  • Blízko obchodu. Připravuješ podklady a argumenty pro sales tým před jednáními – rozumíš byznysu za brandem, ne jen jeho vizuálu.

Koho hledáme

• Vášeň pro beauty a kosmetiku – ne jen zaškrtávátko v CV, ale reálný zájem o obor.
  • Cit pro trendy a odvahu je proměnit v konkrétní produkt nebo kampaň.
  • Zkušenost s brand managementem nebo marketingem (kosmetika, FMCG či beauty segment velkou výhodou).
  • Schopnost domluvit se s produktem, marketingem i sales – a nebát se být mezi nimi ten, kdo tahá za nitky.
  • Ochotu cestovat a nasávat inspiraci přímo v terénu, ne jen z reportů.
  • Plynulou angličtinu, další jazyk je bonus.
  • Zdravou dávku kuráže a drzosti – v dobrém slova smyslu.

Co nabízíme

• Agendu, která má skutečný dopad – rozhoduješ o věcech, které za pár měsíců uvidíš fyzicky na regále.
  • Blízkost ke všem týmům, se kterými budeš pracovat – žádné čekání tři patra vzdušnou čarou.
  • Prostor přicházet s vlastními nápady a dotáhnout je do konce, ne jen do prezentace.
  • Tým, kterému beauty není lhostejné o nic víc než tobě.

Sedí ti to? Pošli nám své CV a pár řádků o tom, proč zrovna beauty a proč zrovna ty. Ať víme, jestli si budeme rozumět.

Bonusy/prémie, Mobilní telefon, Notebook, Flexibilní začátek/konec pracovní doby, Stravenky/příspěvek na stravování, Dovolená 5 týdnů, Vzdělávací kurzy, školení, Občerstvení na pracovišti, Možnost občasné práce z domova, Individuální rozvržení pracovní doby

Who's looking:
GIVET Czech s.r.o. (Employer)
Job location:
Lomnického 1705/5, Praha, – Nusle